Grygorz Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Co o niej myslicie ??? !!nowa gra!! !!rudyvsplacek!! nowa wersja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pobierz Gra fpp widok z góry przeznaczona dla 2 osób w przyszłosci przewidziany tryb single player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Rozumiem, że gra skończona skoro w tym dziale? No to muszę przyznać, że robota na 30 minut: goście chodzą i strzlają. Nic specjalnego. Gdyby jeszcze były jakieś inne bronie... Nie postarałeś się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Fajna gierka :D Ocena: Grafika 6/10 - torche popracuj Muzyka 8/10 - fajna ale nie do klimatu Grywalność 5/10 - troche nudne :) Całkowita 7/10 :D Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Rozumiem, że gra skończona skoro w tym dziale? No to muszę przyznać, że robota na 30 minut: goście chodzą i strzlają. Nic specjalnego. Gdyby jeszcze były jakieś inne bronie... Nie postarałeś się. nad gierka dosc długo siedziałem moje pierwszy experyment z codem w gm a w kodzie ciezko radej z broniami kombinowac moze cos wklece ale watpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 nad gierka dosc długo siedziałem moje pierwszy experyment z codem w gm a w kodzie ciezko radej z boniami kombinowac moze cos wklece ale watpie No ale liczy się efekt końcowy. Popracuj troszkę, bo pomysł na grę fajny, tylko żeby troszke ciekawsze było :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Gra ma duży minus ---------------------------- , jest dla dwóch graczy :/ . A po pierwsze to zmień sprite tych kolesi . Tak aby trzymalki jakiś kałasznikow czy co innego w dwóch rękach . Bo tak to wygląda jakby pluli , a pistolety są aby były . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Gra ma duży minus ---------------------------- , jest dla dwóch graczy :/ . A po pierwsze to zmień sprite tych kolesi . Tak aby trzymalki jakiś kałasznikow czy co innego w dwóch rękach . Bo tak to wygląda jakby pluli , a pistolety są aby były . zobacze co da sie zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Z broniami kombinowac wcale nie trudno. Jak nie wiesz jak to zrobic, to bedziesz mial dlugi kod, ale da sie. (ja kiedys zmiane miedzy siedmioma broniami napisalem na jakies 100 linijek kodu, nie wiedzialem wtedy o switchach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Sorry, ale mianem gry FPP określa sie taką aplikację, w której widok jest z oczu bohatera. Więc jakim cudem w Twojej grze FPP jest widok z góry? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Sorry, ale mianem gry FPP określa sie taką aplikację, w której widok jest z oczu bohatera. Więc jakim cudem w Twojej grze FPP jest widok z góry? :blink: szczegóły szczegóły szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Sorry, ale mianem gry FPP określa sie taką aplikację, w której widok jest z oczu bohatera. Więc jakim cudem w Twojej grze FPP jest widok z góry? FPP to First Person Perspective lub Flying Person Perspective. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Tu nie chodzi o to że czy jest to fpp czy nie, tylko o to że to jest jego pierwsza gra i to widać :D jak dla mnie na sam początek dość dość postarasz się bardziej i będzie lux Grafika 5/10 Muza 4/10 Grywalność 3/10 Ogólnie 4/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 A dla mnie to DNO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 nowa wersja ten sam link - boty dodane - placek ma czarne włsy by sie lepiej wyrózniał - jest koniec gry po 30 fragach - mozna w sumie grac samemu po trafieniu przez bota tracimy 1 frag wiec mozna sie bawic troche - muze zostawiam jest klimatyczna jak poznacie fabułe zgodzicie sie ze mna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Hehe u mnie już można powiedzieć tradycyjnie gra się nie odpala ... Grygorz sprawdź czy nie dałeś gdzieś jakiegoś nieskończonego loopa bo wydaje mi się że każda z twoich gier się na początku zapętla i nie chce iść dalej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 muzyka w nieskonczonosc ale chodzic powinno przez to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 To nie powinno stanowić problemu ... ale może żeby sprawdzić zuploadowałbyś wersje bez muzyki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Koniecznie dwóch graczy trzeba, więc nic ciekawego dla mnie. :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Koniecznie dwóch graczy trzeba, więc nic ciekawego dla mnie. :\ w najnowszej wersji mozna z powodzeniem grac samemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Ech grałem w rudego komandosa i widziałem screeny z nastepnej gry z rudym, powiem jedno, nie robisz ani kroku w celu polepszenia grafiki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 tak szczerze to trzeba miec bardzo duze checi by projekt dociagnac do konca ja niestety odpadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi