PoxiPol Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Otoz zaczynamy nowa zabawe, gdyz widze ze GMC spowaznialo ostatnio, nie chce sie czytac w ogole. Nie wiem czy ten topic wypali ale mozna sprobowac. A wiec moje pytanie: Jesli dowiedzial bys sie ze jestes ostatnim czlowiekiem na ziemi, z powodu apokalipsy zombie, co bys zrobil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 zjadł banana, bo pewnie bym zgłodniał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Wybrał laskę Co byś zrobił, gdybyś nagle przez jedno spóźnienie stracił cały majątek, dziewczynę i dom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Co byś zrobił gdybyś miał wybrać, piwo albo naga laska w łóżku? Naga laska. Co byś zrobił gdybyś był magiczną dziewczynką i spotkałbyś dwa orki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Bedziemy przez jakis czas odpowiadac, i tlumaczyc swoje odpowiedzi, a pozniej gdy mi sie bedzie chcialo spytam sie ktore najlepsze i wtedy on zadaje pytanie. Dobrze przeczytaliście zasady? Odpowiadacie na pytanie Poxipola i potem on wybiera "zwyciezcę" który zmienia pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Co byś zrobił gdybyś był magiczną dziewczynką i spotkałbyś dwa orki? Laskę :D Co byś zrobił, gdyby gmclan przestał istnieć? (nie odpowiadajcie nic o powieszeniu się) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Jesli dowiedzial bys sie ze jestes ostatnim czlowiekiem na ziemi, z powodu apokalipsy zombie, co bys zrobil? Odp. I like turtles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 ale niech juz bedzie ze se odpowiadacie na pytania ktore chcecie. Jest fajnie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 11 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 ale niech juz bedzie ze se odpowiadacie na pytania ktore chcecie. okej... to ja wybieram... Dobrze przeczytaliście zasady? Tak Co byście zrobili, gdyby do waszego domu zapukał nagle dwumetrowy, umięśniony troll? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Co byście zrobili, gdyby do waszego domu zapukał nagle dwumetrowy, umięśniony troll? Zawołałbym rodziców :twisted: ok c byście zrobili, gdybyście mieli 30 minut do śmierci i bylibyście w pełni sił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Powiedziałbym siostrze, że jej chłopak przyszedł Ech... Zmusiłbym jakąkolwiek fajną dziewczynę do zrobienia mi loda. Co byście zrobili bez komputerów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Jak Ty i tak nigdy nie miales lodzika xD wtf ( chyba ze Ci chodzilo o mlecznego , to sory za nadinterpretacje Twojego tekstu ; D ) Zajalbym sie sportem albo kulturystyka xd Kogo byscie zabili gdybyscie mieli taka mozliwosc i nikt nigdy by sie nie dowiedzial ze to Wy zabiliscie tą osobe / osoby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Twórców naszej-klasy Macie wybór: 15 minut zabawiania się z najpiękniejszą laską na świecie i po tym śmierć, lub dacie sie wydymać alibabie i 40 murzynom, odciąć klejnoty, ale będziecie dalej żyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 15 minut zabawy? To co będę przez te pozostałe 12 robić? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 grzanki z serem? Ja wybieram opcje jeden, ale skoro mam ginąć to napewno nie wypuszcze laski przez minimum 15 godzin, a alibaba moze mnie w dupe pocałować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Wolelibyscie zabic siebie i ocalic cala ludzkosc , czy przetrwac z tysiacem ludzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 zależy co to za tysiąc ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Rozumiem ze Tobe by odpowiadalo tysiac dziewic czy cos w tym rodzaju ; P ..losowi ,przypadkowi ludzie : ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 czemu od razu dziewic, ja tam lubie doświadczone laski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Wolelibyscie zabic siebie i ocalic cala ludzkosc , czy przetrwac z tysiacem ludzi ? Jakbym mógł rozwalić głupią ludzkość i zostawić normalnych ludzi, to przetrwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Jakbym mógł rozwalić głupią ludzkość i zostawić normalnych ludzi, to przetrwać. W tym wypadku Ty też odpadasz, więc nie był bym taki optymistycznie nastawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Macie wybór: 15 minut zabawiania się z najpiękniejszą laską na świecie i po tym śmierć, lub dacie sie wydymać alibabie i 40 murzynom, odciąć klejnoty, ale będziecie dalej żyć. 15 minut ;D Co byście zrobili gdyby gnysek przestał robić Almorę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 nic. nie gram w nią. Co byście zrobili, gdyby nagle pytania w tym temacie przestały dotyczyć kobiet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Co byście zrobili, gdyby nagle pytania w tym temacie przestały dotyczyć kobiet? Poszedłbym do kuchni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Co byście zrobili, gdyby nagle pytania w tym temacie przestały dotyczyć kobiet? za stary jestem aby ich nie wplatac w te pytania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 ..tak samo jak 14 latka jest za stara na niepuszczanie sie :) .... Wolalbys byc zabity przez kogos ,czy zabic bezbronna osobe blagajaca o litosc kiedy jestes live na cały świat filmowany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 drugie ofc - przetrwaja najsilniejsi, litosc jest slaboscia, a zarazem cnota na ktora moga pozwolic sobie nieliczni EDIT: no oczywiscie gdyby zabicie tej osoby bylo konieczne, czyli jedno z nas tylko przezyje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 ja bym najpierw na tą osobę nasikał, potem zabił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 gorzej jakby CI zdazyla uciac/odgryzc klejnoty :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 W tym wypadku Ty też odpadasz, więc nie był bym taki optymistycznie nastawiony. Kiedy patrzę na moją klasę oraz na kapturowców i tych innych ekhem cieszę się, że to powiedziałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi