Lechu4444 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Kurde włączyłem tą grę małe okienko myślałem że to ekran ładowania ale potem czytam resztę postów, że to gra no dobra mówię, gram. Gram ruszam się do tyłu do przodu wciskam "S" spacje i nic wciskam "control" a to mnie rzuca na początkową pozycję. No dobra mówię pewnie to reset potem czytam instrukcję jak się strzela a tu control pisze wciskam prawy i to samo to control to strzał czy reset w końcu... Ale jazda czołgiem fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Nie wiem czy kilku panów nade mną zauważyło, ale gra z linka która dałem to drugi warfog, nie mający nic wspólnego z tym starym z pierwszego posta. : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Wojzax nie wiem czy mówisz o mnie ja zauważyłem sprawdzając sterowanie sprawdzałem sterowanie na czołg nie helikopter jak to było w pierwszej części w której też nie wiedziałem jak się gra(z tego co mi się kojarzy), ale mniejsza z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Przy okazji oceńcie wokal Flaque'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 wokal od razu wpada w ucho. pozytyw wszystko inne tez eleganckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 No :D Wokal ######sty, zwłaszcza początek (tylko początek chyba jest) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Aha, za pomocą S używamy I-Shield Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 O.o update był? Bo jeśli nie, to takie troszkę... denne wg. mnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 update czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 update gry... jak może doszedł nowy klawisz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Nie, po prostu zapomniałem podać klawiszologii. Shift, Z - rakiety S- tarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Z czystym sumieniem stawiam 4/5 , dlaczego ? Uwiodła mnie estetyczna grafika sypiająca z ciekawym pomysłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Ty mi tu nie kadź, tylko idź rób Way Out'a : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Gra bardzo fajna. Estetyczna grafika, ciekawe efekty, muzyka w intro też bardzo fajna.. Ale jakoś tak.. Nie umiem sterować dwoma rzeczami na raz.. No ale w gruncie rzeczy 5/5 według mnie się należy :) Btw. Patrząc na awatar Wojzaxa, przypomina mi się awatar CTRLa... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Miałem nadzieję że będziecie oceniać to: https://gmclan.org/up3744_4_WFG2.html A nie grę z pierwszego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 No super wojzax wspaniałe, prawie jak forest. Jakieś wieżyczki we mnie strzelają cały czas, chociaż nie mogą mnie zniszczyc, ja ich również. Nie wiem do czego można użyc strzałki w górę i tej w doł (chociaż na obrazku napisałeś, że do poruszania się), grę ratuje rozdzielczośc full hd. Nie oceniam, żebyś się nie wsciekal (a w sumie to twoje kółko różańcowe (poxi, japan, osiem itd.)), ale nad tym pracujesz 4 miesiące? o.O Z tym avkiem to może i będziesz miał więcej fanów niż yxe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 jakiś tydzień. Ale logo zrobiłem dawno, rzeczywiście. Nie mówcie ciągle że wieżyczki nie są skończone, tylko mówcie co byście chcieli widzieć w takiej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja bym chciał więcej akcji. Jakieś samoloty w tle, wybuchy, Nagle jakaś rakieta spada przed nami i spala np. Drzewo. I niech w ogóle wszystko szybciej się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi