Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Nie trzeba w ogóle robić gier, żeby dobrze oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Namęczył się chłopak a wy mu jeszcze śmiecie dwóję postawić? Ta gra zasługuje na mocne 4/5! Tylko grafika jest średnia. Napracował? W czym? W i tak i tak beznadziejnej grafice? Bo nie ma tu nic, co wygląda, że się on napracował, bo niby co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Września 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Namęczył się chłopak Spokojnie, grę robiłem w czasie wolnym i tylko jak miałem jako taka wenę "twórczą", dlatego zajęło mi to dobre 1,5 miesiąca. @copo: Pocisk czołgowy kieruje się na znacznik, czyli to małe czarne coś co jeździ po ziemi. Porusza się tym czymś Q/E. Pomysł na coś takiego podał mi Flaque, ale kompletnie mi to nie wyszło. A co do latającego pudła, to wyobraźnię wypaczył mi Yastreb z BF 2142: (Wiem że niepodobny, bo mój był bez ogona). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Wygląda, jakby miał tył wygięty w prawo patrząc od tyłu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Września 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Macie tu wszystkie grafiki, jakby się miały komuś przydać do czegokolwiek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 TYLKO TYLE BYŁO?lol myślałem że wyjdzie minimum 3 razy tyle.heh,może sie komuś przyda;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 I dlatego ta gra jest taka kiepska i monotonna : ) Hrabio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Ja robię grę teraz to mam już dobre 2 razy więcej spritesów a grać się nie da jeszcze;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Wojzax się załamał, nie widzicie tego chore bydlaki? Przez wasze wredne komentarze nie zrobi teraz drugiej części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Tak? No więc co to jest to w jego sygnie?! Chyba że to ironia była : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Niech robi 2 część!! Ale więcej grafy różnej to będzie coś fajnego!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Warfoga 2 robi Stas. Learn to read. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 WarFrog Stasia będzie lepszy >=D jeśli go skończy~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Września 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Kocham was, moi drodzy antyfani. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Kocham was, moi drodzy antyfani. :D Śtaś pewnie nie wyda tej gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 https://gmclan.org/up3744_4_WFG2.html Dobra, mówić co jest źle co jest dobrze, co byście chcieli i dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 1.Do czego jest "S"? 2.Jak rozwalić te działka? (waliłem w nie kulami przez kilka minut i nic) 3.Kule działka nawet nie zahaczają o czołg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Te działka są chyba po naszej stronie : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 to po co walą w naszą stronę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 co jest co to jest ?>?>> moje wrażenia włączam patrze a tu jakiś miniaturowy ekranik mi się wyświetla :D jakbym chciał grać na komórce to bym grał a ja chce grę na kompa !!!! :D po 2 co jest ?? strzelam w te coś :D i nic się nie dzieje dojechałem do końca planszy 10 sek i pusto o co chodzi ??? (ps wiem do czego ten mały ekran chcesz żeby grafika była lepsza ale chłopie jest za mały na serio na komórce mam większy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Zmień Shifta na co innego. Niby można bawić się w ustawieniach, ale po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Widzę że nieudolnie chcecie kopiować minigierki Stacha. One były fajne bo miały klimat. A te wasze a beznadziejne, bez klimatu, ze średnią grafą i zerową grywalnością. Najpierw jakieś RunForrest a teraz to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 to po co walą w naszą stronę?Może komar usiadł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 ta gra ma klimat :) podoba mi się efekt tego dymu, jednak za szybko się strzela rób to bo chcę pograć! piątka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Widzę że nieudolnie chcecie kopiować minigierki Stacha. One były fajne bo miały klimat. A te wasze a beznadziejne, bez klimatu, ze średnią grafą i zerową grywalnością. Najpierw jakieś RunForrest a teraz to... Warfog nie jest kopiowany z gierek stacha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Denna gra. Gdy wylecę helikopterem poza ekran, znika. Gdy tym "celownikiem" wylecę do końca mapy, jest ok. Da się przejść grę stojąc w miejscu, trzymając e i wciskając ctrl. Poza tym, 1 strzał w czołg i nie ma... grafika piękna, więc daję 2/5, dzięki grafice. Muzyka - powiedzmy, że w intro jest fajna. Poza tym, cisza. Gameplay to totalna porażka. 2/5 E: jeszcze jedno: zmień strzelanie helikopterem na np. spacje, bo włączają mi się klawisze trwałe :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 grafika piękna, więc daję 2/5, dzięki grafice nie powiedział bym że aż piękna po prostu w pomniejszeniu każda grafa wygląda ładnie :D a jak powiększy zwyczajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Gra taka sobie, ale: - Krótka - pokręcone sterowanie - Game Maker <=7 LITE - Nie zabezpieczona (od razu skasowałem) - amatorskie rozwiązania. instance_create(x,y,bird) instance_create(x,y,bird) instance_create(x,y,bird) instance_create(x,y,bird) instance_create(x,y,bird) instance_create(x,y,bird) instance_create(x,y,bird) instance_create(x,y,bird) instance_create(x,y,bird) instance_create(x,y,bird) instance_create(x,y,bird) zamiast repeat(12) distance_to_object(czołg) or distance_to_object(heli) Przepraszam za naruszenie wewnętrznej treści, ale nic z tego nie wyniosłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 oho kurwa odezwal sie kontrol miscz programowania wypierdalaj z tego tematu zrob cokolwiek co bedzie dobre w 1% jak gra wojzaxa to potem sie madrz co? :> @gra pozytywnie, rob dalej, 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judei Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 CTRL, jedno pytanie, czy jak widzisz coś co prezentuje się trochę ponad przeciętnie to od razu dekompilujesz? Jezu, co tu dużo mówić, żałosne. Póki gra nie tnie się niemiłosiernie, to autor może kodować jak chce. Jak zacznie przycinać na czterordzeniowym smoku, możecie krzyczeć o optymalizacje. Naprawdę CTRL, czasem można ruszyć głową i nie dekompilować wszystkiego co wpadnie w zaślinione, brudne łapki. Idź pobaw się klockami lego. A co do tego, co przedstawił nam Wojzax: niby nic, ale jednak przyjemne dla oka. Szczególnie podoba mi się helikopter ostrzeliwujący nasz pojazd z powietrza, całkiem fajnie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi