Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Tytuł: WarFogGatunek: platformówkowa strzelankaOpis: Warfog jest grą osadzoną w przyszłości, na postapokaliptycznej Ziemi zniszczonej wojnami atomowymi. Korporacja LSA osiąga hegemonię za pomocą złożonych maszyn zdolnych chronić jej interesów, którymi są handel bronią i niewolnikami. Za pomocą zdobycznego śmigłowca i nowoczesnego działa samobieżnego musimy przebić się przez obronę LSA i zdobyć ich technologię. STEROWANIE CZOŁGIEM: strzałka w lewo - ruch do przodu strzałka w prawo - ruch do tyłu strzałka do góry - rozłożenie działa (nie można się poruszać) strzałka w dół - złożenie działa Ctrl - strzał z działa + Q/E - sterowanie znacznikiem czołgu STEROWANIE ŚMIGŁOWCEM: W - w górę S - w dół A - do tyłu D - do przodu Shift - strzał z działkaDownload: https://gmclan.org/up3744_4_WarFog.htmlRozmiar pliku: 3,41 MBAutorzy:Zajefajny pomysł: FlaqueProgramowanie: WojzaxFabuła: Japanstache, WojzaxGrafika: Wojzax, JapanstacheMuzyka: JasqBetatesterzy: Japanstache, PoxiPolScreeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jak można tak bardzo zepsuć grę, która miał taki potencjał. Wrzucaj to szybko do Dema Gier i Programów. Niesmaczny żart, Wojzax, nawet dźwięków do gry nie dałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Luz Flaku, gra jest krótka bo taka miała być. a dźwięki są jakbyś nie zauważył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 W ogóle to cię nie lubię, podsunąłem ci pomysł na zrobienie samolociku, na strzały artyleryjne czołgu, a ty w creditach jakieś japanstasze i poxipole powymieniałeś tylko >: | ps: nie ma dźwięków, jest tylko intro i co pol godziny wlaczy sie cichutka muzyczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 nie wiem czemu, ale gra mi strasznie zamula po chwili ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Ta gra cały czas zamula, lol >: | dam 2/5 za to, że tak skopałeś fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 ej no !!111!!11!!1stojedynek!! czemu dwa? przecie to jest projekt roku. mi nie muli ;o ale nie wiem, czemu nie mogę połapać sterowania : \. 5, bo fajny pomysł i w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Tak projekt fajny dam również 5 bo fantastyczna grafika + prostota rozgrywki dają tą właśnie piąteczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Mowilem ci abys nie wydawal... Przecie w to sie grac zbytnio nie da : /. I za to ze mnie nie posluchales dam 2. Ani toto projekt roku ani nic, pomysl moze i fajny, ale 5 nie warty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 A ja sądzę to co Flaque, skopałeś potencjał :/ 6/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Całokształt gry jest spoko, tylko gameplay śmierdzi ;p Grafika na wysokim poziomie a szczególnie dym. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Sie czepiacie ma być WarFog 2 więc Wojzax wyciągnie wnioski i będzie git, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Warfog 2 z tego co się orientuję będzie robiony wyłącznie przez Japanstache :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 A ja potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Miała być fajna gierka i wyszła www...90% 4/5 daje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 W ogóle to cię nie lubię, podsunąłem ci pomysł na zrobienie samolociku, na strzały artyleryjne czołgu, a ty w creditach jakieś japanstasze i poxipole powymieniałeś tylko >: | Na końcu napisów jest "with thanks to Flaque"! ;( :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Głupie, nie działa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 fantastyczna grafika :o . Nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zero grywalności, zero dynamiki, kiepska grafika, ciekawa fabuła... Czemu po jakimś czasie coś się dzieje z czołgiem, że nie mogę nim poruszać? 2=/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 zero dynamiki I o to w tej grze chodzi. Nie moja wina że wychowywaliście się na Tuohou'ach. Zero grywalności To już mój błąd. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Grywalność jest,mi się podobała gra:) taka inna niż wszystkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 assasin zaliczyłeś faila gdyż każdy ma inne gusta a mi ta grafika bardzo się podoba i uważam ją za ładną, ale fakt może przesadziłem z fantastyczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Bardzo nieładnie, że nie mogę w trakcie gry przypomnieć sobie sterowania. Poza tym informacja na początku mówi mi, że czołgiem się strzela za pomocą ctrl, podczas gdy w grze nie odnotowałem żadnych efektów wciskania tegoż klawisza. I generalnie bida z nendzą. Przynajmniej grafika przyzwoita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Poza tym informacja na początku mówi mi, że czołgiem się strzela za pomocą ctrl, podczas gdy w grze nie odnotowałem żadnych efektów wciskania tegoż klawisza. Bo musisz wcisnąć strzałkę w dół żeby wysunąć lufę. BTW: Od kiedy czołg ma wysuwaną lufę? Po prostu jest i strzela, z tym to był głupi pomysł, bo można się pogubić w sterowaniu, mnie się np. przez to odechciało grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Huh, tego nie zauważyłem. Aż odpalę grę jeszcze raz. EDIT: Faktycznie. Szkoda, że w grze nie ma o tym żadnej informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Bo musisz wcisnąć strzałkę w dół żeby wysunąć lufę. BTW: Od kiedy czołg ma wysuwaną lufę? Po prostu jest i strzela, z tym to był głupi pomysł, bo można się pogubić w sterowaniu, mnie się np. przez to odechciało grać. Po co ci to, skoro całą grę można przejść samym samolotem, nawet się nie zatrzymując : [ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Namęczył się chłopak a wy mu jeszcze śmiecie dwóję postawić? Ta gra zasługuje na mocne 4/5! Tylko grafika jest średnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 No właśnie, pozatym zazwyczaj takie oceny wstawiają osoby które nic nie robią sami albo jakieś badziewie robią.Zniechęcają innych tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 No właśnie, pozatym zazwyczaj takie oceny wstawiają osoby które nic nie robią sami albo jakieś badziewie robią.Zniechęcają innych tylko. - oj zwykle wrecz przeciwnie, sami robia takie straszne badziewie, ze marne gry oceniaja na 4. a co do samej gry - wachal bym sie miedzy 3 a 2. grafika moze byc, nawet jesli pewne rozwiazania co do projektu pojazdow sa no niewiem ... dziwne. dzwiek niewiem, nie sluchalem. ale rozgrywka... gra sie poprostu badziwenie, czolg strzela po linii prostej a pocisk ni z tego ni z owego ZAWRACA, z miejsca zmieniajac kierunek i trafia w punkt ktory mina chwile temu... no bez jaj zrobienie pocisku ktory spada bo przyciaga go grawitacja to kwestja wstawienia 2 klockow... obraz przesuwa sie jakos dziwnie tak ze 3 razy stracilem latajace pudelko (celowo unikam nazwy "śmiglowiec" - smiglowce tak nie wygladaja) bo z za ekranu wylecialy pociski wspomniec nalezalo by tez o braku jakiej kolwiek kontroli nad ostrzalem z latajacego pudla marnie, marnie, jak na to jak gra sie zapowiadala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Napracowal sie? Dobre sobie : ) Moze troche w to wysilku wlozyl, ale efekt slaby. Sam robisz nienajlepsze gry i oceniasz te gorsze na 4 : ) Za to ci co roia lepsze gry, wiedza jaki jest wymagany poziom i wedlog niego oceniaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi