Golden-Maciej Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Poszukujemy Programistów. Rekrutacja: OTWARTA Programiści: 2/5 Link to arkusza rekrutacji.. Można wypełnić arkusz albo tutaj napisać lub na PW Graficy: ZAMKNIĘTA Muzycy: ZAMKNIĘTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 A ilu "was" jest drogi Macieju? (i zdejmij tę moją nieautoryzowaną grafikę z sygny!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Mają już kolesia od bajerów i drugiego od klimatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 No żeby jeszcze nie umieć własnego formularza napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 A co Ci w Googlowym nie pasuje :/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 łolaboga! prawdziwi hardkorzy szukają informacji przez wolframalpha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 WTF? I do czego to ja miałbym się zapisać o.O? Co to za ciuciu babki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Programiści: 0/5 Na co aż tylu ?!(btw.: na pewno jest miliard powodów, dla których powinienem wszystko rzucić i wypełnić ten formularz) Idziesz w ślady paqoo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 tylko miliard? tak mało?? ja myślałem, że aż.... 0 powodów. No nic, widocznie niedoinformowany jestem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Chce sie zapisac a trzeba podac gg a ja niemam :( PS: psp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 To coś nie jesteście takimi Mistrzami Kodu Elektronicznego, skoro nie macie ani jednego programisty. Ps: Krzesło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A co to w ogóle jest to ECM? Ps: niewolnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A co to w ogóle jest to ECM? Ps: niewolnik Luknij sobie w jego sygnę :P To jego wypasiony team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 napewno znajdzicie wiele osób dekompilując almore :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Nie mówcie mi, że tylko ja wysłałem formularz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Spoko ja też wysłałem wcześniej =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Ja tez wyslalem :P sory za ot PS: Pisze z kibla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Ja też wysłałem, może będę razem z wami programował :P .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Też wysyłałem : O . A myślałem, że jedyny będę... PS: Z poniemieckiego okopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A ja nie PS. Ranmus wam da jak wróci, chce zdobyć achiva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 I ja wysłałem... ps. Embarrasing Code Malversating ?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Kimkolwiek by nie byli, ukradli mi grafikę. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Ja już się zgłosiłem. Wkrótce będę opływał w luksusy, a wy, dziady parchate, poumieracie z głodu, pragnienia i braku powietrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Hmm... do kogoś się odezwali? Bo ani odpowiedzi ani nic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Bo większość (jeśli nie wszystkie) zgłoszeń to były zwykłe jajca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Moje zgłoszenie nie było jajeczne! :angry: Dowód: moje zguoszenje. Ile lat zajmujesz się produkcją gier? * Bóg stworzył mnie w pierwszym dniu i od razu usiadłem do GM Jakie języki programowanie znasz? * INNY [świetny język, bije inne na głowę - Korodzik] W jakich produkcjach uczestniczyłeś? * Tworzyłem świat z Bogiem, a także wymyśliłem i doprowadziłem do perfekcji grę znaną jako "walenie przypadkowych ludzi maczugą". Poza tym to ja zrobiłem Dooma, tyle że pod pseudonimem "John Romero", potem jakiś długowłosy menel się pode mnie podszył. Dla czego akurat ty? * Napisz kilka zdań. Bo ja znam polski i wiem, że "dlaczego" pisze się razem. Poza tym jestem mądry, przystojny, no i jestem najlepszym programistą na świecie. Mam intelekt wielkości przeciętnego księżyca. Umiem także robić barszcz, wyrabiać bimber z taboretu oraz zabijać wzrokiem. Twoje gg... * good game Twój NICK na GMCLAN.ORG .... * Ranmus E-mail korodzik@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Nieśmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Hehe moje zgłoszenie rozpatrzyli pozytywnie :P Korodzik czasem lepiej nie pisać prawdy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 A ja nic nie dostałem, chociaż stronę bym wam napisał :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi