hamtaren Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Tytuł: Kapitan Dupa Gatunek: Zręcznościowe Opis: "Galaktyka Kurvix zamieszkała przez kosmitów została najechana przez wielkie zło... HOMOSEKSUALIZM! Kroczącym pedalstwem zagrażającym heteroseksualności kosmitów jest on... KAPITAN DUPA!" tymi słowami rozpoczyna się gra. Do wyboru mamy dwa zróżnicowane tryby: Rypanie na czas, czyli rypanie w określonym czasie, gdzie celem jest zdobycie najwyższej sumy punktów. Oprócz tego jest jeszcze Szybkie Dojście, tu liczy się by jak najszybciej... dojść :P Gra jest oparta o jeden z odcinków Kapitana Bomby stworzonego przez GIT Produkcję Download:https://gmclan.org/up2214_4_Kapitan_Dupa.html Rozmiar pliku: 1,4Mb (Po rozpakowaniu 2,8Mb) Autorzy: Programowanie: Hamtaren Fabuła: GIT Produkcja Grafika: Hamtaren Dźwięki: Peter, Rafał, Hamtaren Screeny: Intro Sterowanie Gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zdefiniuj rypanie? Postać ze screena z gry wygląda jak pudel z porażeniem mózgowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeloPL Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Hm, czemu nie mogę tego pobrać? ;/ Pograłbym sobie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaren Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Już zrobiłem, że można pobierać :P Pomyliłem coś w kodzie i mi jakiś dziwny link zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeloPL Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Hueh, fajna minigierka, ale tylko do pogrania i skasowania. ^^ Tylko dla fanów tego odcinka z Kapitana Bomby. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Nie najgorsza ta gra :P, ale tylko na chwilę. 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Żenua. Nic więcej chyba nie muszę mówić. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Niezbyt śmieszne, niezbyt fajne, niezbyt uczące, brak grafik, brak fabuły, kiepskie dźwięki, tylko dla fanboy'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Nie ma co komentować więc przejdę do oceny: Grafika 1/5 Muzyka 5/5 Grywalnosc 3/5 Ogólnie 9/15=3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Muzyka 5/5 Woot? gdzie ty tam slyszysz muzyke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 "Intro" Pedał 7 - To twój nick? "Gra" Grafika jest taka "stara" jakbym grał w space invaders :P "Rypanie"? Żal... "Kapitan ...." - nazwa jest taka dziecinna. Jeżeli myślisz że nazwą kogoś rozśmieszysz to się mylisz <_< A o fabule już nie wspomnę... 1/5 :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Gra jest niezła choć myślę, że mogła by być bardziej rozbudowana ;p Osobiście lubię kapitana dupę (tnz. filmiki na youtube). Gra nie jest bardzo zła ;p 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakson Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 "Intro" Pedał 7 - To twój nick? "Gra" Grafika jest taka "stara" jakbym grał w space invaders :P "Rypanie"? Żal... "Kapitan ...." - nazwa jest taka dziecinna. Jeżeli myślisz że nazwą kogoś rozśmieszysz to się mylisz <_< A o fabule już nie wspomnę... 1/5 :crying: nazwa nie może być inna, ponieważ ta gra została stworzona na podstawie jednego (a raczej dwóch) odcinków kapitana bomby. obejrzał byś to może byś zrozumiał gra wyłacznie dla fanów inni nie maja zbytnio co komentować. ponieważ grafika jest dokładnie w 100 % taka sama jak w serialu. więc Muzyka 4/5 Grafika 5/5 nie można lepszej wszadzic poniewaz nie była by już odwzorowana. Fabuła 5/5 też tu sie nie da bardziej rozkrecic bo w tej grze chodziło tylko o jedno :D Grywalnośc 4/5 4.5/5 bardzo fajna MINIgierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 "Intro" Pedał 7 - To twój nick? "Gra" Grafika jest taka "stara" jakbym grał w space invaders :P "Rypanie"? Żal... "Kapitan ...." - nazwa jest taka dziecinna. Jeżeli myślisz że nazwą kogoś rozśmieszysz to się mylisz <_< A o fabule już nie wspomnę... 1/5 :crying: Skoro pisał że gra jest na podstawie filmu "kapitan dupa" GIT produkcji to co miał zmieniać słowo rypanie które przewijało się w filmie kilka krotnie nie wiem ja często było wypowiadane, bo dawno już ten film oglądałem fabułę owszem mógł trochę rozbudować ale on chciał stworzyć mini-grę a nie grę rozbudowaną jak Almora czy Alien Territory pewnie nie tworzył jej nawet 2 godzin. Co do grafiki mówisz że jest stara skąd wiesz kiedy ją rysował? Widzę że pierwszego postu się nie czyta i potem głupie odpowiedzi się daje typu "Pedał 7 - To twój nick" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Nie widzę powodu dla którego miałbym dać więcej niż 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarzeek Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Taka sama gra jest na JoeMonster. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 wiesz co...żal...http://www.youtube.com/watch?v=TWWIeEqzo_Q ściągasz jak nie wiem co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Gra jest oparta o jeden z odcinków Kapitana Bomby stworzonego przez GIT Produkcję Gra jest oparta o jeden z odcinków Kapitana Bomby stworzonego przez GIT Produkcję Gra jest oparta o jeden z odcinków Kapitana Bomby stworzonego przez GIT Produkcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 sorki nie widziałem :| zwracam honor :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 smarzeek , widziales juz gdzies ta gre ? to podaj linka a pozniej mow ze to jest na joe monster <_< gdyby nie to ze jest to gra oparta na filmie kapitana bomby to dalbym 1 ;] (2) :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Zbezcześciłeś dobre imię kapitana Bomby. Wkurza mnie ten głos(to twój?), gra monotonna,grafiki nie mogę skrytykować bo taka musi być, ale ogółem cienko... @heh zapomniałem wspomnieć że gra skonstruowana w 48sec + nagrywanie dźwięku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaren Opublikowano 24 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Jakiś czas nie oglądałem komentarzy dlatego teraz odpiszę. Wkurza mnie ten głos(to twój?) Nie to nie ja, to głos kolegi który mnie poprosił o zrobienie tej gry jak oglądaliśmy filmiki na YB. @heh zapomniałem wspomnieć że gra skonstruowana w 48sec + nagrywanie dźwięku Zawiodę was, grę robiłem około 5 godzin xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarzeek Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Chcesz Linka? Masz Linka: http://www.joemonster.org/filmy/19086/Kapitan_Dupa Identyczna gra, Nie Prawdasz? Podobna jak juz cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Nie wiem czego sie czepuacie, ja tez chcialem zrobic podabna, ale zabraklo mi motyeacji ;p. Jakbyscie ogladali bombe to buscie wiedzieli ze w twj grze chodzi tylko o napieprzanie w joestick i rypanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Gra jest według mnie głupia mogę dać jedynie 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi