art22pl Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Tytuł:New Planet 2 Gatunek:Akcja Opis: Pełna gra New Planet 2 2009 !! tą grę można zaliczyć także do przygodowych ale z tego powodu że więcej strzelania do gier akcji , kilka rodzajów broni , kontynuacja 1 części New Planet uwaga na kolczaste miny i wściekłych przeciwników nie daj się zmylić korytarzom szukaj przełączników do otwierania drzwi ! gra zrobiona na moim nowym silniku graficznym dużo efektów świetlnych i innych gra najlepiej działa z kartą NVidia zalecane 256mb grafiki i 512 ram na słabszych może źle rysować modele 3d ;( Działa na XP , Viście i Windows 7 Download: www.gmclan.org/up5287_4_New_Planet_2.html Rozmiar pliku:16,2 mb Autorzy:Art22pl Programowanie:Art22pl Fabuła:Art22pl Grafika:Art22pl Muzyka:Art22pl,free sounds Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeloPL Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Em, fajnie, że 3D, ale muszę powiedzieć, że to za trudne. 1 misji nie daję rady przejść. Byłoby miło, gdybyś zastosował samo-odnawianie się HP (dzięki czemu w ukryciu można by było chwile odpocząć, a po tym znowu ruszać do akcji. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Nie ma screenów, nie pobieram nic w ciemno a w dodatku opis nic mi o grze nie powiedział sensownego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art22pl Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 co do trudności to masz rację i sorry za screeny wrzuciłem tylko miałem źle w kodach napisane :rolleyes: a kody są na tej stronie chociaż dla mnie ta gra jest łatwa wystarczy się chować KODY a i co do tego samo napełniającego się życia dobry pomysł ale trudno zastosuję to w mojej nowej grze , ale niektórym graczom się to nie podoba mi to obojętne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Fakt faktem długo nie pograłem ale 1 znacznie bardziej przypadła mi do gustu może dlatego ze była grą fabularną w każdym razie jak na szczelanke to kolizja nie za dobra oprawa graficzna też nic specjalnego może tylko te modele 3D są o takie w marę choć lepszy by był już wróg 2D ale z pełną animacją dziwnie się przeładowywać i ciężko wyczuć czy się w nich w ogóle trafia nie oceniam ale jakbym miał to dałbym 3 Edit: a i nie wiem czy tak miało być ale w 2 levelu nie mam broni i nie idzie grać w ten level Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 i nie idzie grać w ten level Biegniesz cały czas prosto, przeskakujesz grupkę strażników i koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art22pl Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Ok jeśli chcecie mogę zrobić jakiegoś patcha specjalnie dla was po prostu chcę żeby gra wam się podobała ;) pisać co brakuje i co mam dodać a i chwilowo nie oceniać a dokładnie o co chodzi w fabule napiszę kiedy indziej . :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Gra bardzo fajowa 4/5. Nom, fajna, ale i tak dostajesz warna za nieuzasadnienie oceny. Matt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peenie Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Buhahhaha... Ty robiłeś tekstury ? Ty zrobiłeś model postaci z Halo ? W muzyke to bym jeszcze uwierzył... Po kij instalacja dla gry która zajmuje 22MB ... Po 2 minutach niebieski ekran śmierci, myślałem, że szlak mnie trafii ale chwała Ci za to, że na Se7en działa. Daje Ci 3/5 @Edit nie ocenie bo nie chce mi się okienko otworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art22pl Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 co do tektur i modeli , tekstury z darmowych źródeł i 1 model reszta jest moja a autora nie muszę umieszczać bo nie został podany napisał tylko że to darmowe tekstury , na razie zamykam temat do wydania patcha a co do tego 3d to trochę przesadziłeś przecież model nie jest najgorszy może w patchu poprawię parę modeli z bratem to na tyle :sp_ike: a to że masz jakieś błędy w grze to nie moja wina tylko twojego kompa a po 2 ta instalacja nie dodaje nic do rejestru więc nie pisz " po kij " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi