PsichiX Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 goni Cię bestyja, przed Tobą most wiszący, musisz uciekać po nim, Borek na skarpie, laser i headshot jak sie zatrzymasz lub nie skoczysz w pore :D Ty to masz jakieś uprzedzenia. =) Tymon Niet, mam kompleks fajtłapy, po starciu z Borkiem w UT :/ ΨΧΞ Co mnie nie dziwi. xD Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 6 lvl + nowy wróg strzelający małymi płomyczkami które stają się ścianą ognia ;) btw. piszcie co Wam nie pasuje oprócz "zbyt jaskrawej" kolorystyki która taka zostanie bo nie będę tego zmieniał, a ocena "3" mówi iż sporo Wam nie pasuje, więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Imo ocena 3 jest dobra ocena a nie slaba , duza wiekszosc gier na GMC na taka ocene nie zasluguje . Gra na 3 to gra dobrze zrobiona graficznie,muzycznie i gameplayowo ale takze taka ktora nic nowego nie wnosi i nie jest jakims wybitnym tylulem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 dla mnie 3 to przeciętniak, no ale mogę się poratować tym że 4 osobom którym dałem demko stwierdziły że screeny nie oddają klimatu i gameplay jest super, muzyka i dźwięki również :) EDITL i grafika nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Monotonia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Powiemy więcej jak zagramy ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Harv: gra nie jest monotonna ponieważ lvle są odpowiednio długie , na dodatek gra podzielona jest na etapy co niedługo zobaczycie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Kiedy będzie demo, bo z niecierpliwością czekam na tą grę ;] Na razie chociaż na demo później się poczeka na "ful werszyn" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Najlepiej, jak w każdym levelu pojawi się coś nowego, wtedy gra nie będzie aż tak monotonna, bo komu sie będzie chciało grać jak każdy level wygląda tak samo i nie ma nic nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Tak właśnie jest, Grabarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 dodałem nowy, lepszy opis gry do którego dodałem kilka newsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 sorry za double posta, ale mam nowego screena :) oceniajcie jak Wam się podoba btw. na razie to tylko zmieniona paleta barw, + nowe elementy otoczenia ale gameplay będzie się różnił trochę od tego w dobrym etapie, tu będzie trudniej i będą nowe rzeczy - po prostu na razie nie miałem na to czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 dla mnie zacnie tylko winogrona nie pasują do cmentarza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 to nie winogrona xD jakiś kwiatek EDIT: ej plx, dajcie plusika na gamedev http://www.gamedev.pl/projects.php?x=view&id=1052 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Ładnie, ładnie :) ale tilesy cegieł do poprawy, i drzewko ma za ciemny obrys (daj jakiś burgundowy :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Tak patrze i sie spytam. Czy wszystkie kolka w twojej grze takie beda niekolkowate, czy ich nie potrafisz rysowac : >? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 nie wiem czemu takie są lol, tak mi się zrobiło i tyle ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Dalem ci zegarek. Ale nie, ten co jest, ktory nie pasuje do niczego jest lepszy : ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 to jest twój zegarek, lekko zmniejszony ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Zrobiłem Ci dopasowany do wielkości monety w HUDzie. Jak Ci się podoba to możesz wpakować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 mi to bardziej wygląda na zegarek, ale ok ONTOP: fajny screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Ej bez kitu, to moje drzewko ma za ciemne kontury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 wiem, zminiłem kolory bo nie pasowało :D zrobiłem ciemniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Zrobiłem Ci dopasowany do wielkości monety w HUDzie. Jak Ci się podoba to możesz wpakować ;) mi to bardziej wygląda na zegarek, ale ok ONTOP: fajny screen To jest zegar X_X czytaj ze zrozumieniem. A ten twoje posty troszku rozwijaj, bo sam jeden epitet, to trochę za malo nie uważasz? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 no to macie 2 screeny dla apetytu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Waht the hell jest to wielkie niezoptymalizowane coś? I jak to działa? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Chyba ci sie monitor przechylił jak fote robiłeś:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Wojzax: pluje ogniem, skacze, robi mniejsze potworki a na dodatek przeszkadza nam w tym wielka ochronna ściana którą sobie ów boss pomaga :) EDIT: to jest efekt wstrząsu ekranu jak by ktoś narzekał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 No to jestem chwilowo pod wrażeniem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Mogę powiedzieć, że fa-fa-fa-fajnie się to zapowiada. To gigantyczne coś robi na mnie wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi