kubal09 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Cześć (to nie jest reklama ^_^ ) Macie konto na allegro? Jeśli tak to wejdźcie w ten link i zalogujcie się tak jak się logujecie na allegro(tnz. ten sam login i hasło) Byłbym wam za to bardzo wdzięczny. Proszę. Kubal09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 (tnz. ten sam login i hasło) nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Czemu :( Masz tam przecież napisane że to legalne i że to część allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 to nie jest reklama ^_^ To jest reklama, bo daje Ci profity, myślisz że złapiesz kilku frajerów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Profity? Wat? Punkty mi daje i nie chce nikogo złapać. Proszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Czyli ci daje punkty i chcesz kogoś złapać, jedno gówno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Ej no ale nic ci się przecież nie stanie jak wejdziesz zalogujesz się ,wylogujesz i tyle nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Ej no ale nic ci się przecież nie stanie jak wejdziesz zalogujesz się ,wylogujesz i tyle nie ? tak samo nic się nie stanie jeśli kliknę w jakieś bajtgejmy i inne gówna. a jednak to JEST irytujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 tak samo nic się nie stanie jeśli kliknę w jakieś bajtgejmy i inne gówna. Tego nie powiedziałem/napisałem a jednak to JEST irytujące. co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 jak się logujecie na allegro(tnz. ten sam login i hasło) Śmierdzi mi to phishingiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Niewiem co to pishing ale jak się boicie kliknąc to tu macie obrazek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Racja marmot, lepiej od razu zamknij temat i wywal link zanim jakis mlot sie nabierze i straci kase z konta na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Tego nie powiedziałem/napisałem ale TO PRAKTYCZNIE TO SAMO co? ten temat. Niewiem co to pishing kradnięcie frajerom haseł przez trefne strony, do których linki często są w fałszywych mailach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Chociaż nie, cofam to. Serwis jest od allegro.pl więc raczej nie jest to phishing. Tak czy siak, nie ufam czemuś takiemu jak dzielenie konta na wielu witrynach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 kradnięcie frajerom haseł przez trefne strony, do których linki często są w fałszywych mailach. Aha. Morrowind tu nic nie ma. Nic się wam nie stanie z waszymi hasłami. E: Dzięki Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Marmot, wat :x Allegro.pl >> Na samym dole masz inne strony "od" allegro, i masz tam właśnie cokupić.pl. Ed: lol, spóźniłem ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Dawidds, przeczytałbyś temat w całości, to byś widział, że sam się przyznałem do pomyłki... EDIT: No ok ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Macie gwarancje Marmota no to chyba możecie wchodzić no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Nie mam czasu i ochoty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Macie gwarancje Marmota no to chyba możecie wchodzić no nie? nie, bo tak jak już pisałem, to coś w stylu bajtfajtów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Nie mam czasu i ochoty :D No nie no bez jaj ^_^ nie, bo tak jak już pisałem, to coś w stylu bajtfajtów. Szkoda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Ten temat mi przypomina temat z forum o club penguin dla dzieci w wieku od 9-14 lat. Nazywał się "Sposób na darmowego membera." Patrzę, a pierwsze słowa brzmią "Rejestrujecie się na PayPal..." Bez komentarza. Tyle że to forum dla DZIECI było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 nie będziemy Ci nabijać punktów, zapomnij... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Tylko czemu ta strona ma nieprawidłowy certyfikat? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Profity? Wat? Punkty mi daje To było dobre. Nie trać czasu na zbieranie punktów, do nauki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Tylko czemu ta strona ma nieprawidłowy certyfikat? :D A co jest nieprawidłowego w tym certyfikacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi