Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 +2 Korodzik +1 Propa ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Propa +1 Jypy +2 (najbardziej się mnie spodobało :]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 +2 Korodzik +1 jypy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 2 propa 1 korodzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 3+ propa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 -propaganja +1 -SLy +1 -Nobody +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 +3 propa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 korodzik +1 Jypy +1 programista +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 +2 misiek999 +1 korodzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 No i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 +2 krodzik, +1 Jypy. Gdybym mógł dałbym jeszcze jeden propie :P Korodzik po prostu najbardziej zaskoczył :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 2. Głosować można cały tydzień, aż do godziny 21:00 ostatniego dnia. 17+7=24, a dziś jest 27! Punkty pisać w postach, po tygodniu wszystkie nalicze, ogłoszę wynik i zamknę temat. O to chodzi :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Mówiłem że On zabrał nagrody i uciekł !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Dawidds spóźniłeś się i to grubo ( głosowanie zamknięte w pon. a teraz już czwartek ). A Cora chyba nas olał ;p A mógł już to wszystko dopiąć na ostatni guzik. edit : Sam podliczyłem 19 Propaganja złoto 12 Jypy srebro 10 Korodzik brąz 5 programista i Misiek999 4 SLy 2 Nobody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 0 en_6280 (chamstwo zapomniał o mnie :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 3p na wojzaxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 @UP: Przeczytałbyś wcześniejsze posty. Te punkty już i tak się nie liczą Hah, siódme miejsce ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ehh.. nie klasyfikuję się... no nic brawo propa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Dajcie AntY'emu dojść do głosu! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Wojzax +1 Programista +1 Nobody +1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Nie czytałem :P Byłem zbyt wstrząśnięty geniuszem wojzaxa, aby skoncentrować się na innych postach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 już było to 2 razy napisane, że głosowanie jest ZAMKNIĘTE od 4 dni. Czy do ciebie nic nie dociera donway ? edit : Anty i jeszcze ktos mogli nie zauwazyc, ale 3 koles to juz przesada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 już było to 2 razy napisane, że głosowanie jest ZAMKNIĘTE od 4 dni. Czy do ciebie nic nie dociera donway ? edit : Anty i jeszcze ktos mogli nie zauwazyc, ale 3 koles to juz przesada :D sorki ;p nie czytałem wszystkiego tylko wypracowania : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 sorki ;p nie czytałem wszystkiego tylko wypracowania : p tylko wypracowania : p wypracowania wypracowania Budowa 1. Wstęp - Zawiera krótkie wprowadzenie do wypracowania. 2. Rozwinięcie - Główna część wypracowania. Jest najdłuższa i zawiera najwięcej informacji. 3. Zakończenie - Krótkie zakończenie wypracowania, może zawierać morał. Wskaż mi chociaż jeden tekst z tą budową. No może poza pracą Jypego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 A moje to co? EDIT: Btw. dzięki donwan za jeszcze jeden, choć spóźniony punkt :P Chociaż i tak by mnie nie podniósł. Widocznie praca zbyt nudna :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 A moje to co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 No dobra, no to oprócz waszych, po prostu, nie doczytałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Eh.. szkoda że Cora olał ten konkurs, bo ciekawie było, a i może drugą turę by się zrobiło bo pisania nigdy dosyć :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 I tym właśnie potwierdził to, że najlepiej olewać z góry jego i jego tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ale można by było zrobić drugą turę, niezły pomysł :D Może teraz jakiś konkretny temat by się ustaliło, ale z jak najmniejszą liczbą ograniczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi