OsamodasxD Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Hehe przed chwila wpadlem na pomysla zeby zorganizowac targi GMclan - cos w stylu E3 CO wy na to?? Zjechalibysmy sie w jakies miejsce i prezentowali swoje zapowiedzi itp (tylko trzeba by znalesc jakis duzy ekran i sporo miejsc siedzacych :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Najgorszy pomysł od czasów podawania swoich danych osobowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Chyba oszalales :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 sadomaso: pierw trzeba mieć coś godnego by prezentować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 smutnamaso:dobry pomysł! pierwsze miejsce spotkania to kibel PsichiXa skończ z tym iksde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Niezły pomysł XD zorganizuj to moze mnie zobaczysz XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Doskonały pomysł tylko kilka rzeczy na które zwróć uwage: 1. Komu by się chciało 2. Musi być coś godnego prezentowania 3. Gdzie to zrobisz? 4. Skąd weźmiesz na to pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 5. Czy administracja przyłoży do tego rękę i da swoje błogosławieństwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Trzeciego dnia targów Bigshark zaprezentuje swoją najnowszą produkcję "Cairo 4", a także Osiem Team Studio sprzedawać będzie bieliznę ameby. Wieczorem Gnysek zapowie nowe DLC do Almory, a Tymon zatańczy na jeżu. W tym samym czasie będą trwać zawody w Catch the Clown. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Już widze jak je organizujesz ;] ten pomysł jest skazany na porażkę, chyba nikt kto jest przy zdrowych zmysłach nie przyjedzie ci połowy polski zeby zobaczyc na zywo zapowiedz CtC czy ultra Pacmana. Pozdro & Poćwicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Mam lepszy pomysł. Stwórzmy jakieś forum, na którym o dowolnej porze dnia i nocy każdy będzie mógł zaprezentować wszystkim zainteresowanym swoje nowe gry tworzone w GM. Będzie mógł dawać screenshoty, a nawet dema swojej gry. Fajnie by było, gdybyśmy mieli takie forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 hmm, a od czego jest dział zapowiedzi na forum.gmclan.org? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 To była ironia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Wydaje mi się, że Korodzik sobie jaja robił =) EDIT: Powinien dostać Achievement Joker :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Hunter, rozwaliłeś mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Wojzax, rozwaliłeś mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Falloed, rozwaliłeś mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi