Japanstache Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Gatunek: platformówka z elementami przygodówki, strzelanki, zręcznościówki i gry logicznej (kolejność dowolna). Pierwszy projekt Osiem's Team Studio Games.Opis:Wszystkie moje pomysły stawały się zbyt awangardowe, by były grywalne (pare niewydanych ale skończonych projektów, elo elo). Czas na prostą i przyjemną platformówkę, celem której jest odkrywanie tajemniczego świata przez hospitalizowanego chłopaka. Pewnej nocy, zamiast toalety nasz pacjent znajduje portal do pomieszczenia pełnego dziwnej maszynerii i drzwi. A to dopiero początek zabawy. W skrócie, mnóstwo fajnej graficzki, mnóstwo zagadek logicznych, mnóstwo postaci do sterowania (każda posiadająca jakąś umiejętność), ubranka dla głównego bohatera takie jak np. mundur żołnierza w zbombardowanym kompleksie industrialnym, mnóstwo fajnej muzyczki autora jeszcze nieznanego i mnóstwo, naprawdę mnóstwo chodzenia, skakania, przesuwania skrzynek, jeszcze więcej chodzenia, obsługi dźwigu, pociągu i innych zakręconych machin.Autorzy:Programowanie:JapanstacheFabuła:O'sTSG KolektywGrafika: JapanstacheMuzyka: Józef Ludzix Screeny: Posterunek żołnierzy Nieskończona wersja obozu cygańskiego (starsze screeny w galerii grafik.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 "To nie jest kraj dla męskich ludzi" brzmiałoby IMO lepiej =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Seksmisja lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peenie Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Dżakas, czekam na to! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 (14:46:09) Japanstache: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=19377 (14:46:13) Japanstache: :) (14:46:34) Webzir: wowowow (14:46:39) Webzir: i tak nie skończysz >:( (14:46:56) Japanstache: pewnie tak:) Życzę miłego czekania ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ja 14:57:14 Swoją grę masz tym razem skończyć 14:57:16 W 100% 14:57:25 Albo nawet w 106 Japanstaś 14:57:35 skończę 14:57:41 bo to osiem's team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Warfog jest pierwszą grą studia, nie TŻSK! A w ogóle to czekam z niecierpliwością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Webzirek myśli, że nie skończę, bo pokazywałem mu projekty, które nawet nie dotarły do etapu zapowiedzi na gmclanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nazwa ssie ;P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ssie, bo nie ma najmniejszego związku z projektem. A w ogóle to możecie wysyłać mi wiadomości z waszymi genialnymi pomysłami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Mi się najbardziej podobało twoje planszowe RPG, gdzie postaciami do wyboru były: Snake, Erika i ktoś tam jeszcze :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 @wzmianki o starych projektach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Hej co jest, ja ciągle czekam na Herbacianą Rewolucję. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 A ile placisz za genialne pomysly ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 rzuc jakies wieksze screeny bo ledwo co widać ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Proszszszszszsz W prawym górnym rogu mamy windę, która naprawdę napsuje wam krwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Gejszo z wąsem odpowiedz mi tylko: Kiedy to wyjdzie??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Przed premierą Super Froga 2:). A na pewno, w okolicach Września, bo końcówka Sierpnia zajęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Przed premierą Super Froga 2:). A na pewno, w okolicach Września, bo końcówka Sierpnia zajęta. To żeś mi dowalił z tym Superfrogiem -.- Mam nadzieję. Liczę, że to będzie właśnie ta pierwsza gra którą ocenię na max i że będzie w co grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie oszukujmy się, i tak nic z tego nie wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie oszukujmy się, i tak nic z tego nie wyjdzie. Zniszczyłeś moje dziecięce pragnienia :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Jestem bezlitosny. Ale żarty żartami, mówię jaka jest prawda. Ile fajnych projektów Japana się zapowiadało a ile z nich ujrzało światło dzienne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 @Nobody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Dziewczynka pocieszająca Cygana-zombie odrzuconego przez starszyznę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 To jwest terror, czytajac z nawy pliku. Nudzilo mi sie. Podrasowalem troszku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Korzystając z okazji, że Klej niepiśmienny jest. Pomniejszenie obrazka seksownie poszarpało krawędzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Jestem bezlitosny. Ale żarty żartami, mówię jaka jest prawda. Ile fajnych projektów Japana się zapowiadało a ile z nich ujrzało światło dzienne? No niby tak, ale stawiajmy na ten optymistyczny wariant, że we wrześniu ujrzymy to cudo w pełnej gali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Game Maker Fan Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Gierka fajnie sie zapowiada :) Tylko na wyjście czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 grafika ogólnie wesoła, srednio podchodzi mi screen z windą która napsuje nam krwii ale ten stragan z typkami, i screen nr.1 i 4 pokazują klase. Przeciwnicy dobre mordy recydywy, no i tytuł jak z bajki. Weno to skończ :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Tytuł taki, bo pomysłu nań brak. Screenik z częścią kostiumów na bohatera, dodające umiejętności i/lub potrzebne do ruszenia fabuły. Szpitalny ciuszek, normalny ciuszek, ciuszek agenta terroru ;o, lotnik, maszynista, cień z dupy albo co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi