trolu122 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 mam na sprzedaż podręczniki do klas 1-3 gimnazjum, różne przedmioty, różne wydawnictwa, jeśli czegoś potrzebujecie piszcie w temacie albo na pw może będe miał :D mam też pare książek do podstawówki jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 hehe skarbówka kładzie łapy na serwisy aukcyjne to ludzie uciekają na gmclan :P (ja też mam na sprzedaż z gimnazjum jak coś :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Lol, to ja też się dopisuje. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 A ja mam na zbyciu licealne, i co? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ja tam słyszałem, że mają być teraz wprowadzane nowe programy nauczania, co uniemożliwi odsprzedanie większości podręczników, ale nie jestem tego pewien :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ja wszystkie książki zawsze wyrzucałem. Jestem nieekonomiczny =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 podstawówka, gimnazjum i licealne także na zbyciu... jak by ktoś chciał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ja wszystkie książki zawsze wyrzucałem. Jestem nieekonomiczny =D Włóczędzy zbierają makulaturę i wielkie koło obiegu papieru się zamyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 To ja wszystkie zeszyty i książki od podstawówki zbieram, żeby oddać na makulaturę jak podniesie się cena papieru ;p . I tak większość z nich to stare programy, których już nie ma w szkołach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ja mam na zbyciu ołówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Byście się nie lenili tylko je wystawili na świstaku, tak jak ja. Już jakieś 10 sprzedałem. To co zostało: http://www.swistak.pl/uzytkownicy_aukcje/guxio.html?id=488 A inny stuff no to tu: http://www.swistak.pl/uzytkownicy_aukcje/guxio.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ja swoich to bym pewno i za złotówkę nie opchnął. Pomijając liczne zagięcia, podarcia, pomazania, obgryzienia, to większość tych co miałem w podstawówce i gimnazjum, już nie jest w użyciu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ja tam słyszałem, że mają być teraz wprowadzane nowe programy nauczania, co uniemożliwi odsprzedanie większości podręczników, ale nie jestem tego pewien :P tak wiele książek nie pasuje już np uczniom do 1 gimnazjum. Muszą większość nowe kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 hehe skarbówka kładzie łapy na serwisy aukcyjne to ludzie uciekają na gmclan :P (ja też mam na sprzedaż z gimnazjum jak coś :) )Do tego skarbówka akurat nie może się przyczepić, bo sprzedaż własnych szkolnych książek jest działalnością nieciągłą bazującą na przedmiotach używanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Do tego skarbówka akurat nie może się przyczepić, bo sprzedaż własnych szkolnych książek jest działalnością nieciągłą bazującą na przedmiotach używanych. Dzięki Ranmus za informacje :P ale ja tylko żartowałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 nie wiem jak jest na świstaku ale jak na allegro mam płacić 2zł za założenie aukcji, jeszcze odciągną mi jakiś % za to że sprzedałem a książke sprzedma za 8zł w najlepszym wypadku ( o ile ktoś w ogóle kupi) to co to za interes? a jeśli nikt nie kupi to tylko bede strany :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 No właśnie dlatego wystawiam na świstaku, bo tam jest wszystko za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 A po co są antykwariaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Żeby kupić tam stare przedmioty i książki, ale nie te do szkoły :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Powiem tyle, debilny temat. Jestem 100% pewien, że tutaj nikomu nie sprzedaż żadnej książki. Pierwsze - Zacznijmy od tego, że prawie w każdej szkole obowiązują inne książki (rzadko te same) -> To teraz spójrz, z ilu różnych miast są ludzie z gmclanu ? Dwa - Większość i tak preferuje kupno nowych podręczników. Trzy - Kto ci się będzie bawił w kupowanie podręczników przez internet i kogoś nieznajomego ? Teraz widzisz bezsens i debilność ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zacznijmy od tego, że jakby chciał sprzedawać podręczniki, to zapomniał o podstawowej rzeczy - wypisać autorów, wydawnictwa i tytuły tych podręczników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 A my zwykliśmy palić zeszyty po szkole. To jest dopiero nieekonomiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 ja chcialem kiedys na kiermaszu w szkole sprzedac podrecznik od polskiego za 3 zl, jak widzialem brak zainteresowania to po prostu nim rzucilem, lezal sobie tak caly dzien na srodku korytarza i nawet nikt sie nie schylil :( co prawda bawilem sie nim w roznych zestawach z dlugopisem, nozyczkami i wiertarka, ale nie byl az taki zly, każda strona czytelna i niczego nie brakowalo :( ja bym sie skusił i oszczędził jakieś 15 zł jakbym taką znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi