Broccatee Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ładnie proszę o silnik 3D do gry FPS. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Za darmo umarło nawet jak poprosisz,to nie jest strona pajacyk ani caritas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broccatee Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Za darmo umarło nawet jak poprosisz,to nie jest strona pajacyk ani caritas. Lol, chyba nie proszę o zrobienie mi silinika, a o znalezienie jakiegoś. WIDZISZ różnicę? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Swego czasu pisałem silniczki 3D: https://gmclan.org/up1717.html ( Zjedz na dół ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broccatee Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Swego czasu pisałem silniczki 3D: https://gmclan.org/up1717.html ( Zjedz na dół ) Dzięki, na pewno skorzystam (zwłaszcza z tego z różnymi funkcjami) :thumbsup: Podajcie jeszcze jakieś (lubię mieć kilka w zanadrzu) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Następny co chce grafę wstawić i mówić że jago....żal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ultimate 3D, jako DLL, ma duże możliwości jśli chodzi o modele i animacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 U3D nie wspomniałeś że obsługuje shadery dzięki którym można zrobić świetne efekty na modelach, cieniach czy swiatłach. np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Lol, chyba nie proszę o zrobienie mi silinika, a o znalezienie jakiegoś. WIDZISZ różnicę? :blink: To dlaczego na pw mi takie coś wysyłasz? 'Witam, mógłbyś mi wysłać swoje projekty 3D? Mam pomysł na ich dokończenie, mógłbym Ci później za nie zapłacić.' Nie rozumiem o co chodzi,chcesz podstawić coś pod gotowy silnik i nazwać to twoją grą pewnie.Uwierz było takich miliony ale żaden tu nie przetrwał.Dla takich jak ty polecam 3d game maker.Satysfakcja gwarantowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broccatee Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 To dlaczego na pw mi takie coś wysyłasz? 'Witam, mógłbyś mi wysłać swoje projekty 3D? Mam pomysł na ich dokończenie, mógłbym Ci później za nie zapłacić.' Nie rozumiem o co chodzi,chcesz podstawić coś pod gotowy silnik i nazwać to twoją grą pewnie.Uwierz było takich miliony ale żaden tu nie przetrwał.Dla takich jak ty polecam 3d game maker.Satysfakcja gwarantowana. Nie do końca mnie zrozumiałeś ^_^ Skoro Ty nie chcesz kontynuować swojego projektu, szkoda żeby się zmarnował, prawda? Zapewne zostało wiele do zrobienia, więc mógłbym go dokończyć, Ciebie wstawić do creditsów i ew. jeśli coś z tego wyjdzie zapłacić. Ponawiam więc moją prośbę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Huder ten drugi screen to gra w game make'rze ? Bo grafa jest cudna ale szczerze bym nie powiedzial ze to game maker raczej c++ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Huder ten drugi screen to gra w game make'rze ? Bo grafa jest cudna ale szczerze bym nie powiedzial ze to game maker raczej c++ :P Oczywiście że to nie game maker, ten komp na którym działała by ta gra kosztowałby 30 tys. zł a nawet drożej takiego kompa nie ma to jest screen pewnie ze strony Ultimate3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Oczywiście że to nie game maker, ten komp na którym działała by ta gra kosztowałby 30 tys. zł a nawet drożej takiego kompa nie ma to jest screen pewnie ze strony Ultimate3D. Sam jestes komp za 30 tys. zl : ), czy wiesz ze U3D jest do GMa : D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Po GUI sądzę że jest to War Rock. Btw. Raczej te screeny które pokazuje Huder są przykładami wykorzystania shaderów ( Nie koniecznie w GM... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi