Cora Wind Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Temat: Bitwa Pisarzy W konkursie chodzi o pisanie opowiadań, proste! Zasady: Tekst musi posiadać więcej niż 100 słów, tytuł piszcie grubą czcionką. Wulgaryzmy cenzurujemy. Temat dowolny. Zakończenie: 13.09.2009 Czyli 7 dni. Ocenia/ją: Wszyscy ! Będzie sonda. Nagroda: Narazię nic, zobaczymy co Admini powiedzą. Pojedynkują się: Ja, Wojzax, Korodzik, Krajowa Rada Stolarzy, Jypy, Webzir, Propagania, Programista, Kryniak, Danielus, en_6280, Nobody, Misiek999, SLy. (A tak nawiasem, trzeba zgodę do rozpoczęcia konkursu?) Moje opowiadanie w trakcie pisania. Tak nawiasem to trzeba. Wyrażam zgodę na konkurs i nie usuwam tematu. Ale dostajesz warna byś się nauczył czytać regulaminy, bo jest napisane jak byk! Platyna Platynko, pokarzesz mi gdzie w regulaminie jest tak napisane? Ja ci z chęcią pokaże. Ten dział ma osobny regulamin, który zresztą jest przyklejony i nazywa się "Regulamin areny". Jak go nie zauważyłeś, to tutaj jest link: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=8898 . Punkt 2. zasad konkursów. Miłej lektury. Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 O 4 w nocy Cora zbiera żniwo całego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Okropność. Okropna ortografia. Okropna interpunkcja. Okropna gramatyka. Brak fabuły. Brak treści. Brak mózgu. Już Wojzaxowy "Człowiek bez ciała" jest lepszy. Nawet chciałem wziąć udział w tym konkursie, ale jeśli wszystkie zgłoszenia będą na podobnym poziomie jak twór Cory, to wstyd mi będzie wśród nich wystawiać własne opowiadanie. EDIT: E, skasował swoje badziewne opowiadanie o laskach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 "Człowiek bez ciała" nie jest mój, pożyczyłem go od jednego młodego, zdolnego człowieka w celach humorystycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Napiszę nowy, w nocy trochę nie trzeźwo się myśli ^^ Korodzik, zapisać Cię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Cora, Ty sobie jajka robisz, prawda? :mellow: Powiedz że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 W sumie mógłbym wziąć udział o ile zgłosi się kilka osób potrafiących pisać teksty logicznie i poprawnie... No i miałbym niecałe dwa dni na napisanie opowiadania więc średnio to widzę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Cora, Ty sobie jajka robisz, prawda? mellow.gif Powiedz że tak. Co? Czemu? Programista, dopisuje Cię. Zapewniam że będzie dużo uczestników, to dopiero 11:20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Pozwól, że sam się dopiszę/zgłoszę kiedy stwierdzę, że czas mi na to pozwala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 można wrzucać starocie?tzn któreś z opowiadań co kiedyś napisałem bo nie hcce mi sie pisać nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Wtedy i ja wrzuciłbym "Człowieka bez ciała". :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 ja bym mógł nawet powieść wrzucić :P tylko że w wymaganiach minimum 100 słów a ja mam 100 stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 No to ja się zgłaszam z kontynuacją "Człowieka bez ciała". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Jak minimum sto słów to mogę dać wstępniak do opowiadania osadzonego w realiach hero-fantasy, który zajmował jedną stronę a4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zasady oddawania prac 2. Praca musi być stworzona specjalnie na potrzeby konkursu lub pojedynku. Niedostosowanie się grozi dyskwalifikacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Moja praca konkursowa pt. "Powrót człowieka bez ciała": Chłopak i dziewczyna żyli sobie spokojnie jako bohaterowie miasta i nagle w radiu powiedzieli Ratujcie się człowiek bez ciała zrodził się na nowo. Przestraszyli się ale chłopak nie uciekł tylko przemyślał plan. Człowiek bez ciała w tym samym czasie straszył ludzi bił ich i pożywiał się ich krwią. Chłopak wymyslił żeby zwabić człowieka bez ciała do opuszczonego magazynu i bić go potem. Tak zrobili. Człowiek bez ciała był jednak bardziej wytrzymały! Uciekali więc, uciekali długo i trafili na policjantów. Policjanci zgodzili się im pomóc zabić człowieka bez ciała. Człowiek bez ciała szedł i szukał krwi żeby się pożywić i wpadł na policjantów. Policjanci nie dali rady zabić człowieka bez ciała, więc bohaterowie musieli się ratować i miasto. Człowiek bez ciała przyszedł do centrum i zaczął zabijać ludzi i pożywiać się ich krwią. Było tam 347 ludzi i zabił wszystkich i pożywił się ich krwią. Potem przyszli do niego i zaczęli go bić kijami i siekierą. Człowiek bez ciała został unicestwiony a potem umarł. Bohaterowie zostali jeszcze sławniejsi. KONIEC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 można wrzucać starocie?tzn któreś z opowiadań co kiedyś napisałem bo nie hcce mi sie pisać nowego Niestety nie... :( Ale możesz oszukać. I nie piszcie za długich, bo nie wszystkim będzie się chciało czytać :D Programista, najlepiej jak by opowiadanie zawierało Rozpoczęcie, rozwinięcie i zakończenie. Wojzax, dopisuje do Listy. Kogoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Dobra, to mnie dopisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 To się nazywa Wstęp, rozwinięcie i zakończenie -_-" Mnie dopisz, może będzie mi się chciało pisać @Wojzi Dobre ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Albo mi coś umknęło, albo niedokładnie przeleciałem wzrokiem po postach. Jaki jest TEMAT opowiadania? Jest 100% dowolności?? Tak trochę nie halo... :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Wojzax to jest zabawne jak nic :D ( ale tylko w takiej krótkiej formie ) edit : a te minimum to zdecydowanie za mało imo jak się ma na napisanie tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 To jak, mam swoje opowiadanie zamieścić tutaj, w tym temacie? Tak w ogóle, to moje opowiadanko ma 612 słów, nie za dużo? ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Przypominam że minimum 100, optymalnie koło 400-500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Wojzax może i dobre ale pełno błędów :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 OMG. Wszelkie błędy są celowe i zamierzone. Czyś widział kiedyś jak walnąłem jakiegokolwiek orta, albo nie zacząłem zdania z małej litery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Owszem. Setki razy widziałem jak nie zacząłeś zdania z małej litery ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Weź pokaż przykład, bo często się to nie zdarza. :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opowieść o starcu i zającu Pewien starzec codziennie wiózł ze sobą kilo miodu do miasta. Pewnego dnia zauważył go zając i zapytał się go czemu on wiezie ten miód. Ten mu odpowiedział że wozi go dla swojej chorej córki. Od tamtej pory zając spotykał się ze starcem i rozmawiali ze sobą, gdy on przechodził niedaleko zajęczej nory. Pewnego dnia jednak zając zastał starca płaczącego pod drzewem. Zapytał się zając staruszka co się stało, a on odpowiedział mu że jego córka zmarła i nie ma po co już wozić miodu. Zając zaproponował mu żeby zawiózł ten miód do głodnego niedźwiedzia. Starzec tak zrobił i zginął w jamie niedźwiedzi zjedzony przez nie. Zając natychmiast poszedł do swojej matki i wszystko jej opowiedział. Dzień później żółw spotkał zająca i spytał się co się stało u niego w norze, a zając odpowiedział: my mom got scared, and said, "You're movin' with your auntie and uncle in Bel-Air." I whistled for a cab and when it came near The license plate said fresh and it had dice in the mirror. If anything I could say that this cab was rare, but I thought, "Nah, forget it. Yo, holmes to Bel-Air!" I pulled up to the house about 7 or 8 and I yelled to the cabbie, "Yo homes smell ya later!" Looked at my kingdom I was finally there, to sit on my throne as the prince of Bel-Air. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Weź że czytaj uważnie! "Setki razy widziałem jak NIE zacząłeś zdania z małej litery smile2.gif" Rypłeś się w poprzednim poście, a ja cię złapałem za słówko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 OMG, nie strasz mnie Platyna. Rzeczywiście walnąłem jak krzesłem o schody. Krajowa rada - murowany zwycięzca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi