I am Lord Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Tak wiem ze ciala sa obiektami itp, ale to dlatego ze mi surfejsy sie krzacza : / Jak wygląda to krzaczenie surface'a, możesz dać jakiegoś screena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Nie chce mi sie od nowa zmieniac : ( Na razie skoncze AI, pozniej zaobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 poxi, ile Ty surfacesow tworzyles zamiast jednego? :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 1 surface lol. pozniej nawet czyscilem na koncu gry, a mimo wszystko sie zapisywal. Nie wiem co bylo nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 w drawie po nim rysowales? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Dad surface_free(surf) w Game end Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 pozniej nawet czyscilem na koncu gry Glupi nie jestem : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 w drawie po nim rysowales? :> jak nie to powiedz co robiles :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 W drawie rysowalem, ale chodzi mi o to, ze na poczatku gry, background sie smiesznie krzaczyl, a pozniej np dziury bylo widac tylko na gornej polowie ekranu, dolna byla ta skrzaczona i sie tylko robila bardziej czarna lol. Tylko 1 surfaca uzywalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 w drawie rysowałeś po surfacesie? :0 tego sie nie robi w drawie Poxi. A jesli cos zle Cie zrozuimialem to po prostu powiedz co za karte graficzna masz, bo znajomy tez czasem ma problemy z surfacesami, mimo ze dziala na nich jak nalezy, ale to u niego wina starej karty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Miałem coś takiego na starym kompie. Spróbuj może dać draw_clear($000000) zaraz przy stworzeniu surface'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi