XxMichałxX Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 mam laptopa i on bezpośrednio odbiera internet bo mam bezprzewodowy - ma to WiFi. problem w tym lezy, ze tylko w paru miejscach dziala net bo to sciana nie przpeuszcza fal to szafa to drzewo i teraz np kur*a musze na parapecie siedziec :( czy jest taki router ktorego bym postawil w "takim miejscu" i on by odbierał, tworzył swoją sieć i ją rozsyłał po całym domu i laptop by wyszukał sobie sieć routera i wtedy bym miał neta wszedzie w domu? jak tak to prosilbym o namiary gdzie kupic albo nawet na allegro kujawsko pomorskie z gory thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Otwórz sobie okno to będziesz przynajmniej na świeżym powietrzu jak już masz siedzieć na tym parapecie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Kup mocniejszy. U mnie w bloku pełnym żelbetonowych zbrojeń zwykły Router D-LINK daje taki sygnał, że jeszcze 4 mieszkania dalej w tym samym poziomie łapało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Masz Wifi? O LOLWUTOMG takim czymś to nie pociągniesz xd to najgorszy net jaki mozesz mieć :o Kup se jakiś mocny albo kup se od orange kartę xd (Chyba że to Wifi xd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 U mnie w bloku pełnym żelbetonowych zbrojeń zwykły Router D-LINK daje taki sygnał, że jeszcze 4 mieszkania dalej w tym samym poziomie łapało. Ano, co racja to racja. Ja neta ze swojego routera to mogę łapać nawet sprzed bloku taki sygnał ;p . Bardzo fajne routery. Masz Wifi? O LOLWUTOMG takim czymś to nie pociągniesz xd to najgorszy net jaki mozesz mieć A wiesz w ogóle co to WiFi ;p ? @xxMichałxx: Ty chcesz łapać w domu net z jakiegoś hotspota, czy masz w domu router który nadaje internet bezprzewodowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 też korzystam z D-LINKA, sygnał jest zajefajny, mogę wyjść na plac i poza i nadal będę miał sygnał w dobrej jakości ;) polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-zwieks...-anteny-z-folii przypadkowo znalazłem, więc nie dziękuj. 5% szans, że pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Polecam 2 wyjścia: Zakup mocniejszego routera(D-Linki lub Linksysy) albo USB-ową antenę, polepszającą zasięg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 nie ja nie mam żadnego routera w domu, laptop ma w srodku odbiornik i odbiera od internetodawcy ktory nadaje uwaga: ponad 3km dalej, to sie nie dziwic -,- wystaczy ze wiatr zawieje w inna strone i juz nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 up:o nie, wiatr odwiewa ci internet a tak na serio to zamiast zamawiać internet z tak dalekiego miejsca, to idź do jakiegoś dostawcy u ciebie w mieście i najlepiej kablówkę zamów, nie będziesz miał takich problemów, a jak chcesz bezprzewodowy w domu to dokup sobie router taki zwykły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 tak, łatwo ci mówić mieszkam w takiej pier***olnej wsi ze tu są 2 internety bezprzewodowe i NAWET KABLA NIE MAM DO DOMU PRZEPROWADZONEGO! nie moge mieć przez kabel! ja marze o tym zeby miec neta przez kabel! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 No to masz pecha : ) Przeprowadz sie, albo skorzystaj z plusow swojej wsi, idz nakarm krowy czy co, a niee przykompie siedziec. Ja marze aby mieszkac na wsi i sie odlepic od tego kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi