KozakPL Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Siema :] Jak w temacie: Jak zrobić aby to co powiem w serwerze było słychać w cliencie i na odwrót? 39Dll? Mam saudio.dll ale(nagrywa dźwięk z mikrofonu) tylko problem jak go przesłać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 musial bys buforowac dzwiek do pamieci a nie do pliku i w tym samym momencie strumieniowo przesylac podlaczonym klientom te dane. jednym slowem - w GM tego nie zrobisz i na pewno nie z takimi umiejetnosciami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Na gmtoolbox widziałem dll który rozpoznaje mowę, i syntetyzuje ją jak ms Sam. Jeśli dobrze zrozumiałem to rozpoznawanie mowy, to można by zamienić mówiony tekst na string, przesłać do klienta i tam niech syntezator wyklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Ten dll jakiś h*jowy bo włączam i się zamula aplikacja i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Nie dość, że przeklinasz, to jeszcze z błędami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianpl Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 zrob tak że nagra plik temp i kncurozmowy niech wysyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 niet, bo pierw czas na nagranie zzera, potem jeszcze na przeslanie pliku i dodatkowo na przesluchanie. a w przesylaniu strumieniowym na zywo zzera tylko czas na transmisje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Nie ma co się bawić...GM za słaby Gnysek: ok...pisze się Ch*j ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marker Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Podlacze sie pod temat... Jest jakas opcja, aby nagrac dzwiek, a potem aby byl sprawdzony i odczytany... Nie znam sie, pewnie jakies dlle sa potrzebne. Chodzi o to, ze np. nagrywam sie, mowie zegarek no i potem mowie zegarek, on sprawdza, ma jakies granice bledu i jest akcja... ps. nie bylbym taki pewien, ze hej sie pisze przez ch :P pps. ja bym dal Kozakowi 5 warnow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi