Ziutt Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 ;D naduzywam ? Popostu nie bede komus kasowal konta calego przez moj blad bo to chamskie...daje jakies resisty i tym podobne na poczatek takim osobom ^^ zeby pozniej mialy korzysci w przyszlosci . A edytor zachowalem tylko dla siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Heh, i po co ja Ci go dałem. Nie do tego miał byc, teraz oszukujecie i to juz nie jest ta sama zabawa. Liczyłem na uczciwość, ale jak widać wam nie można zaufać. WIem już, ze nie ma co robić otwartych beta testów, bo zaraz też wyniesiecie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Oszustwem jest ze skasowalem komus 49 lvl postac , i w zamian dalem lekki boost do jego statystyk ? -_- ok wiec,przywracam jego postac i niech mi pozniej nikt nie narzeka ze cos jest nie fair ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 no oczywiście juz sobie nie pogram bo pan ziutt zresetował mi konto prosze o waszą opinie jakbyscie byli hosterami i bym zaczol na expie x3 i wbil 48 lvl a tak by byl x1 to byscie mi zresetowali postac? EDIT: dobra juz niewazne przywrocil mi to co mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Dobrze wiesz ze byly czasy gdy exp siegal nawet x6 , przywrocilem Ci z reszta postac...ale niewazne, grajcie sobie na serwie , ja juz nie mam checi marnowac na Was czasu wiec nie piszcie do mnie ( btw. admin nie sluzy do rozsylania ogloszen i przekazywania waszych prywatnych wiadomosci ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 znowu zmieniam zdanie teraz to admin jest jakis ... sobie ide a tu hollowy hell spidery death spidery itd. nasyla na mnie jak mu cos pisze to "Kto jest za wysylaniem pajakow na axliego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 :) Bo zabijasz graczy bez powodu i przesladujesz graczy ..lepsze to niz ban . a grozbami w stylu " MAM COS NAPISAC NA FORUM " ....to ja sie nimi podcieram :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 bo zabijam graczy zabilem chuckczxcasdfsd bo mnie wkuza i tez zabija a po co jest pvp "bez powodu" hauhushaudhasudhasudhas Edit: masz jakis dowod ze zabijam ?? bo znikają z serwera hahaha nie masz clienta wlaczonego nie widzisz nie oskarzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Napewno nie po to zeby ciagle bez powodu ( "bo mnie wkurza ten glupek" to nie jest powod ) zabijac te same osoby... Edit : okej napisze prosciej... Nie podoba sie to wypad ,jakos nie bylo problemow dopoki sie nie zjawiles . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Napewno nie po to zeby ciagle bez powodu ( "bo mnie wkurza ten glupek" to nie jest powod ) zabijac te same osoby... trzeba bylo napisac regulamin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Spokój! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Mamy juz 2 angoli na serwie :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 A ja mam pytanie, w Almore gralem wczesniej ale nie orientuje sie w czacie - jest jakis globalny? Czy tylko taki default widoczny w zasiegu ekranu i privy :P? #Edit Bo jesli nie to gnysku, nastepne zadanie dla Ciebie :D Takie cos jest prawie niezbedne, zawsze mozna zapytac czy ktos ma cos fajnego na sprzedaz, lub ogolnie pogadac. #Jeszcze jeden edit Questy są nawet, ale przydałyby się też jakieś odmiany, np 'Kill 10 bugs within 20 seconds' czy coś takiego. @Axlii Mnie tez zabiles bez powodu, i to nie jest pvp skoro zgarniasz mnie na hita kiedy biegam miedzy wolfami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 PVP jest TYLKO i JEDYNIE na arenie - poza nią jest PK. Pamiętam jak Borek załatwił takiego jednego też, walczył z nim na arenie i mu spuścił wpieprz (tylko to nie bardzo podziałało bo i tak dalej zabijał). Mnie na szczęście nie zabił bo miałem lvl protection :P. Choleeeera, jakbym razem z tą netią dostał OBA sprawne filtry to przywróciłbym mój serwer... ale jeśli kogoś cieszą rozłączające neta telefony... zawsze mozna od nowa włączyć ale nie zawsze jestem przy kompie A, i chyba nie będzie mi się chciało grać na tym serwie z tego co u czytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Ale za to ja muszę przyznać, że PvP i tak jest już całkiem nieźle wyważone, skoro udało mi się zabić w odwecie gościa 20 lvli wyżej ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Questy są nawet, ale przydałyby się też jakieś odmiany, np 'Kill 10 bugs within 20 seconds' czy coś takiego. Questy są zapchaj dziurą i sprawdzeniem, czy stworzenie takie systemu jest wykonalne. Jest, zatem w nowej wersji będą rozbudowane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 kiedys cie zabilem saus ale to kiedys :P 51 lvl ;) gnysek: mozna zalozyc jakis temat handel na tym serwie czy coś ? poki gnysek nie odpowie : sprzedam arkane armor 2kk ice sword 6kk storm sword 9kk\ ZIutt: zabij mnie bo nie moge sie lognac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 ZIutt: zabij mnie bo nie moge sie lognac Nie kumam tego błędu, każda postać ma ustawiony timeout po jakim nie dochodzi sygnał i max. po chyba 5 czy 10 sekundach powinno Cię wywalić, a tymczasem niektóre postacie czasem zostają na dłużej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Admin chyba nie ma zamiaru mnie zabic :( PS: co z tym tematem do handlu? EDIT: gnysek a pytanko to jest Beta almory ze nie moge dodac do gildi albo party? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Nie, tylko ty nie możesz dodawać do gildii i party Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 A są gildie i party ? Powiem szczerze, ze o gildii pierwszy raz słyszę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 A są gildie i party ? Powiem szczerze, ze o gildii pierwszy raz słyszę :D Shift + LBM add costam guild Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Ahh, czyli nie ma, dobrze mi się zdawało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Mi jak się włącza almora ( przy wczytywaniu ( nie tym GM-owym) ) to zżera full pamięci i jak wszystko wyłącze to dopiero się włączy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Dlatego ja nie moge grac ;D Tylko hostuje... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Nowy klient ma obecnie 41mb zużycia Ramu, postaram się w 200 - 300 wyrobić :P Na razie musicie przeżyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Stworzyliście pożeracza pamięci :) To kiedy ta almora 8.0 sie ujawni? E: Aż we wrześniu :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Poszukuje kogos kto zostanie bossem do eventu . Najlepiej zeby ta osoba nie grala wczesniej na serwie...no ale playerem tez sie zadowole... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Poszukuje kogos kto zostanie bossem do eventu . Najlepiej zeby ta osoba nie grala wczesniej na serwie...no ale playerem tez sie zadowole... A dostałeś to moje PW? Bo tam była oferta współpracy (coś na bazie tego z Hunterem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Ale nadal niewiem jak ta wspolpraca ma wygladac :D . Mozecie robic za eventy,ja chetnie Waszych propozycji wysłucham ,np. moglibyscie zrobić Madness czy coś ^^ .. Max ilosc playerow w tym samym czasie : 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi