KozakPL Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Siema.Nie wiedziałem gdzie więc pisze tu: Jak można zrobić na stronię pobieranie opłaty przez Wysłanie SMS'a lub za opłatą w Banku??? Trzeba wynająć jakąś firmę czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 http://www.google.pl/search?q=premiumsms Co do opłaty przelewem możesz podać dane gdzie mają wpłynąć pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 We wszystkich firmach trzeba nip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Każda firma ma swój NIP... Poszukaj takich, gdzie możesz zarejestrować PremiumSMS na osobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 ok zaraz poszukam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Trzeba spełniać jeszcze warunki regulaminu, zeby takie SMS uruchomić, ale chyba dotpay.pl jest najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 z tego co TU wyczytałem to to jest do zakupów w internecie...mi chodzi o to że ja to wstawię do siebie na stronę i jeśli ktoś będzie chciał pobrać aplikację to musi wysłać sms i zaraz mu przychodzi sms z kodem...wpisze kod to może ściągać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Czyli kupuje możliwość pobrania aplikacji. EDIT: A, to i tak nie ta stronka. Zaraz znajdę tą, którą widziałem :P http://www.przelewy24.pl/sms_premium.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 większość firm z takimi płatnościami, ma możliwość zapisania na osobę fizyczną, więc nie musisz się martwić, że nie dasz rady zrobić tego na siebie czy rodziców, tylko warunki mogą być mniej korzystne, niż na firmę, np.limity przychodu miesięcznie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 z tego co TU wyczytałem to to jest do zakupów w internecie...mi chodzi o to że ja to wstawię do siebie na stronę i jeśli ktoś będzie chciał pobrać aplikację to musi wysłać sms i zaraz mu przychodzi sms z kodem...wpisze kod to może ściągać ;] Oferta usług Premium SMS i MMS :) http://www.dotpay.pl/files/oferta/Dotpay_O...ugi_SMS_MMS.pdf Oferta płatności przez telefon komórkowy http://www.dotpay.pl/files/oferta/Dotpay_O...zez_Telefon.pdf Ale chyba o tym pierwszym mowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 tak chodzi mi o to aby MI płacili xD Nie ja im xD chyba jednak konto w banku...jak mam połowę kasy im oddawać...puff Dziex all za pomoc ;] Aaaa...znacie jakiś dobry i darmowy bank internetowy?Taki że potem bez problemów mogę sobie kupować w internecie i z niego pieniądze by szły ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Premium SMS to jest płacenie TOBIE. Ale jak nie umiesz czytać, Twoja sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 wiem co tam pisze...ale chodzi o to że jak np: kolo wysyła sms za 10zł ty 5zł dla nich a 5zł dla mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Nie ma nic za darmo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 A PayPal jest za free? bo nie wiem chyba tak no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Tak czy siak, jest podatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Musisz mieć NIP, enjoy your zarobek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 aha ;] ok dobra ja se jeszcze poszukam dziex all temat do zamknięcia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 tak, paypal jest darmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi