XxMichałxX Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Robię sobie program taki który rymy zapodaje do danego słowa to bym musiał mieć wszystkie polskie słowa w pliku, kiedyś taki słownik miałem w txt ale na starym kompie i potem usunąłem bo był do programu kurnik oszukującego :P no i teraz znalezc nie mogę tego słownika. i jeszcze druga sprawa: tam jest bodajże każde słowo oddzielone enterem w tym słowniku a ja będe objeżdżał wszystkie słowa i końcówki sprawdzał, to bym sobie je oddzielał tylko że nie wiem jaki znak ma enter ;s z gory thx (za podanie linka do slownika i to drugie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Enter w windowsie ma 10 + 13 albo na odwrót (\r\n). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 to co, znak pod indeksem 23 ;o? --- a ten slownik gdzie sciagnac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 nie, dwa znaki pod rząd... napisałem, że \n\r ( 10 jest w linuxie jako \n, zatem strzelam, że \r to jest 13). Czyli nowa linia i cofnięcie karetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi