KozakPL Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Siema.Mam pewne pytanie.Czy z GM można wysłać pliki do internetu bez odpalania jakichś zbędnych programów?Obojętnie czy na e-mail, na stronę www(zakładając że mam login i hasło do FTP) czy jak jeszcze się da...Byle by wysłało.I nie chodzi mi tu o jakieś gry czy coś tylko leciutki plik.txt itp ;] Będę wdzięczny za odpowiedź KozakPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 39dll Ci to umożliwi. Możesz np. metoda post wysłać plik do skryptu php który resztę zrobi za ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgaduję, że chcesz komuś nieświadomemu skroić jakiś plik, np. hasło do gadu, tak? 39dllem powinno się dać... Musisz tylko wiedzieć jak. @EDIT: O, pan Gnys pierwszy x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 No właśnie..."Jak"? Gdzie mogę się tego dowiedzieć? ;] P.S.Nobody: Masz racje xD Ale to tylko w ramach testu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 A więc skoro chcesz dręczyć ludzi tym programem ja tylko podałem czym to możesz zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Nie chcę "dręczyć" tym ludzi tylko zrobić 1 test i to na swoim kompie ;p No może jednemu kolesiowi co mnie kiedyś dręczył podeśle w ramach starej znajomości...;] Chciałbym zrobić coś takiego jak Total Commander ;] Ale ja tępy...xD Na stronie głównej napis: "Tutoriale 39dll. Tłumaczenie."...a ja patrze na to i myślę gdzie bu tu znaleźć tutki i to po polski xD E2:Nie ma nic o necie ;/ E3:Już sobie poradziłem ;] Można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi