kubus play Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 :bye1: Linczek do mojej gierki jest tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Troche taka... skronma xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_pila Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Eeeeeeeee.... Ja tam tylko w prawo szedłem i CREDITS to koniec gry? To ja ją przeszedłem w... 20 sekund? O co w tym chodzi? Grafika fajna, engine beznadziejny, gra za krótka, nie wiem o co chodzi (po co to UFO, i gdzie ten król?). Ocena: 1+/10 (za grafe). Pracuj nad tym, daj sens dla gry i będzie fajna gra. Nie załamuj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawli Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Słaba gierka. :crying: Tego robota musisz poprawić, bo tam coś żółty kolor wystaje. A robot wcale nie rusza nogami. Trochę za mało ciekawa. Gdy robot spotka się z marsjaninem (czy tam potworekiem), no to pisze ,,Idź do naszego króla" no to dobra wciskam ,,OK" i dalej włącza się ten sam napis. I tak w kółko dopuki robot nie odejdzie od niego. PS: Popracuj nad tym. :thumbsup: Włóż w to trochę energi. :rolleyes: Mam nadzieję, że zrobisz nowszą i lepszą wersję. A tak ogółem napisy są za cienkie i mało widoczne. Myślałem, że będzie lepsza. :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary (starchips) Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 :bye1: hello wiem że robot po zderzeniu z Ufoludem nie chce przestać gadać "idź do naszego króla" ale trzeba cały czas wciskać enter lub OK :thumbsup: kubusplay ................. podpis (zmieniłem login bo nie mogłem się zalogować) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Super gierka. Gdyby jeszcze miała sens. Moja ocena: Grafika 5/10 Muzyka 0/10 Grywalność 000000000000000000000000000001/10 Cała reszta 000000000000000000000000000001/10 Postaraj się lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Beznadzieja Twoja wypowiedź powinna posiadać prznajmniej 1 rozbudowane zdanie. Narazie ostrzeżenie słowne. //Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Moja ocena: Grafika 3/10 Muzyka 0/10 Grywalność -10/10 Gra mogła by bydz fajna jak by mniala jakis sens :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Moja ocena: Grafika: 1,5/10 - dlaczego? wszystko skopiowane Muzyka i dzwięk: 0/10 - bez komentarza Grywalność: 0,5/10 - bez sensu ;( ale mozna chodzić :D Ocena "główna": 0,2/10 - gdyby jakies fajne dzwieki lub muzaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Rzeczywiście, gra nie jest najlepsza. Docenią ją tylko kolekcjonerzy gier, które nie mają sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 15 Marca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Co.. to... było?... Jakaś kompletnie bezsensowna gra. - robot może lecieć poza krawędź poziomu - kosmita gada jak najęty i nie chce przestać - nic nie rozumiem, o czym jest ta gra??????? - robot ma brzydką obwódkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Co.. to... było?... Jakaś kompletnie bezsensowna gra. - robot może lecieć poza krawędź poziomu - kosmita gada jak najęty i nie chce przestać - nic nie rozumiem, o czym jest ta gra??????? - robot ma brzydką obwódkę Nie, no co ty, bardzo fajna gra. W sam raz, jak dla Hobika. :D Autor chyba brał od niego przykłady z forum Simona. Moim zdaniem powinien też umieścić ją tam. Napewno zdobyłaby popularność. PS: Wiesz kosmita musi tak gadać, bo inaczej Hobik by go nie zrozumiał, a sama fabuła gry jest dostosowana do klimatu GMT. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Nie no Oo. Troszke dziwne, naciskalem strzalke w prawo przez ~5 ekranow i CREDITS. oO Moglbys sie troszke postarac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Większość gier jest robiona na min 1 dzień grania(chodzi o te od światowych producentów) a w tą grę to ledwo pół minuty grałem. Zmierzyłem czas na stoperze- 0:0:21:48 -słaby wynik bo strzałke w prawo słabo przyciskałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fgf.kom.pl Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 grafika - niechaj strace 2 muzyka - eeee brak 0 grywalność !! 0 !! Pozostałe : 0+ ( za ładną ikonke :) ) Ogólnie 1 !/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi