Mateusz Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Nowa Gra od Mattsoftware!!!! VERSION 2.1 download: http://www.sitesled.com/members/mattsoftwa..._Mario_Kart.zip Moja strona internetowa: http://www.freewebs.com/mattsoftware Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Super gra! W końcu wyszło coś fajnego :D .Ale dlaczego po angielsku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 A tam super. Dużo błędów, zacofane AI i dość słaba grafika, mało bonusów. I do tego jeszcze pomysł ściągnięty z innej gry. Widzę że to nie twoja pierwsza gra =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Ale dlaczego po angielsku?? Why not? :P Gierka jest nawet dobra. Rzeczywiście mogłoby być więcej bonusów. Gdy bierzesz pomysł z innej gry czy robisz GMowego remake'a staraj się to ulepszyć. Ale nie zgadzam się z Tymonem co do grafiki. Jest prosta, ale... klimatyczna. Jedynie efekt przyspieszenia możnaby polepszyć, by nie odstawał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Ciekawa gra, tylko niepasuje mi ta pixelowata grafika, dzwięki są. No i jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Heh na GMcomunity jest taka sama gierka ;/ Zrobił ją gostek o imieniu Mattsoftware. Nie przecze że to nie ty ale tam pisze że gościu jest z New Yorku. Nie przecze że nie mieszkasz w New Yorku, ale nie mamy żadnej pewności że to twoja gra. :) Naucz się czytać, nie Madsoftware tylko Mattsoftware //Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Heh na GMcomunity jest taka sama gierka ;/ Zrobił ją gostek o imieniu Madsoftware. Nie przecze że to nie ty ale tam pisze że gościu jest z New Yorku. Nie przecze że nie mieszkasz w New Yorku, ale nie mamy żadnej pewności że to twoja gra. :) :o I pewnie dlatego jest po angielsku :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi2 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Sprawdziłem !!! Na GMComunity jest taka sama gra !!! Wiesz co wstydziłbyś się przypisywać pod siebie nie swoje gry zakładając że gra nie jest twoja a raczej nie jest !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Eee... Sasi2, a mógłbys zapodać linka? Bo bez dowodów sie nie obejdzie... :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasaric Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 http://forums.gamemaker.nl/index.php?showtopic=192859 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Kurde, umiecie czytać? Przeczytać mi zaraz info w grze. Gra nie jest plagiatem czy czymś takim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Czyli tak, co do plagiatu to się chyba już wyjasniło, co do wykonania samej gry mam następujace zdanie: sam pomysł jest dobry, choć nie wiem czy cały Twój, ale to nie ważne. Gra posiada kilka błędów: 1. Grafika mogłaby być trochę lepsza. Wiem, czym jest to spowodowane, po prostu grafe miałes o małych rozmiarach. 2. Sterowanie samochodzikiem, czy czymś tam jest trochę nie ten tego, ale może dlatego, żeby gra była bardziej trudniejsza. 3. Jest błąd odgłosu silnika. Jadąc do tyłu, po puszczeniu klawisza silnik nie gaśnie. Ten sam problem jest, gdy w czasie gry wejdziemy do menu. Ogółem, jak na którąś grę z rzędu nie postarałeś się. Ale myślę, że błędy wyeleminujesz i co nie co poprawisz. Powodzenia. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 ej ja jestem polakiem i to jest moja gra i tesz mieszkam w nowym jorku i dlatego gra jest po angielsku. Jeśli jesteś Polakiem, to dbaj o pisownię w swoim ojczystym języku. Nie "tesz" tylko też, "Polakiem" z dużej litery, początek zdania również z dużej. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi2 Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Sorki Mateusz faktycznie miaszkasz w Nowym Jorku ponieważ zarejestrowałeś się na forum o 1:22 a myśle że nie siedzisz do późna przed kompem więc czas cię uniewinnia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Sorki Mateusz faktycznie miaszkasz w Nowym Jorku ponieważ zarejestrowałeś się na forum o 1:22 a myśle że nie siedzisz do późna przed kompem więc czas cię uniewinnia :P A dlaczego nie. W nocy jest fajnie, sisza, spokój. W tedy dopiero człowiek ma werwe twórczą. Wiele moich gier i programów pisze w nocy i najlepiej to wychodzi. Mój rekord to 3.30. Zastanawiałem się w tedy, czy iść lulu, czy poczekać trochę i odrazu do pracy. :D Ale, żeby post był na temat, to zadam pytanie: Kiedy nowa wersja gry z poprawionymi niedociągnieciami? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 niwiem czy mi sie z chce nowa wersje robicz ale jak bym zrobil to bym poprawil pare rzeczy i dodal moze Netplay Mode. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Zrób nową wersje fajna gra :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi