Muuuuczek567 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 To mój pierwszy przykład:) Stworzyłem własny zestaw klocków, dzięki którym łatwiej będzie tworzyć gry 3D. Wstawiłem też przykład gry i filmu 3D. Myślę, że będzie pomocny innym twórcom (pisarzom?) gier. Link: 3D dla każdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 ściągam...nie mogleś dać na gmclan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 wrzuć na uploader gmclanu to pogadamy ;) E:TO jest syf, wygląda jak "gra 3D" sprzed 20 lat, teraz się robi gry 3d z grafiką jak w COD4 albo 5 zwykle z widokiem FPS. nie takie kulki czy kwadraty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 teraz się robi gry 3d z grafiką jak w COD4 albo 5 zwykle z widokiem FPS. nie takie kulki czy kwadraty... gm Ci tego nie oferuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 gm oferuje najwyzej grafe prawie jak w Gothic 2 ale to na dll ultimate 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 zwykle z widokiem FPS Hmm, ciekawe bo pośród wszystkich gier jakie mam na PS3, gdzie grafika jest naprawdę z najwyższej półki, tylko jedna jest FPS. Zmartwię cię, ale widok w grze akurat nie ma nic do jakości grafiki jak i trendów na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Przykładzik super. Na początku może taki fail ale ten filmik jest spoko :) Dynamiczna kamera. Nie skomplikowane. Oczywiście 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Nie moge ściągnąć. A najlepsze 3D w GMie bez DLLa dla mnie to 3D FPS Engine Konrada. E:Sciągnąłem patrze a tu - po prostu kod FPSa z YoYoGames przerbiony na klocki.Już więcej się można nauczyć z tego z YoYoGames. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ultimate 3D jest idealne dla GM 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ultimate 3D jest idealne dla GM 3D Na razie jest, bo nie jest już wspierany/rozwijany, czyli czeka go stopniowe odejście w zapomnienie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Bardzo fajny przykład :) Należy się 5 i oby tak dalej! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Mógłby ktoś wrzucić na uploader gmclan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Mam właśnie problem, jak uploadować pliki do swojego katalogu, bo jak chciałem otworzyć swój, to nic się nie działo. Może trzeba utworzyć nowy katalog, ale nie wiem, jak <_< EDIT: już mam :) . Link:3D dla każdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Przykład fajny :). Tylko mógłby ktoś dac plik gm6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 @up: To po co piszesz że świetny, jak nawet nie ściągnąłeś? -.- A przykład super, nawet jak dla pr0 :D I w pełni po polsku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 To by mógł ktoś plik gm 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 nono jak narazie - ######ście, jak pójdzie tak dalej dam 5/5 (teraz sobie przekonwertuje na gm6 i wrzuce). edit: https://gmclan.org/up5208_11_3d__wiat_3d.html macie gm6 i daje 5/5 super e2: wszystko git, przyda mi sie tylko mam problem z światłem: robie w create w obiekcie o_swiatlo: Swiatło i nie moge ustawic true albo false itd bo wyskakuje mi error: Access violation : ) at adress 00404E36 in module 'Game_Maker.exe'. Read of address 00000003. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 @up: To po co piszesz że świetny, jak nawet nie ściągnąłeś? -.- A przykład super, nawet jak dla pr0 :D I w pełni po polsku ;) Chyba ty nie ściągałeś oO. Jak napisałem że fajny i chce gm6 to chodziło mi oto że widziałem exe ale nie widziałem wykonania w gm bo było w gmk i chciałem w gm6 - oto cała filozofia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Uwaga! Teraz powinna być dostępna nowa wersja 3D dla każdego. Nowe rzeczy: -nowe klocki -przykład Ponga 3D. Link: 3D dla każdego. A w sprawie błędu: wyłączyć i włączyć ponownie GM-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Ja pierpapier :D Bajeranckie to to jest... 5/5 Ile nad tym pracowałeś? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Dokładnie 14 godzin, z czego 11- robienie przykładów :sp_ike: Edit: Nieściągnęła się najnowsza wersja... Zaraz będzie. Edit2: Już :) . Link: 3D dla każdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 W nowym przykładzie , czerwona paletka troszkę kuleje (trzęsie się) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Czerwona paletka? Nie rozumiem... EDIT: Już rozumiem. Chodzi o tego wroga w Pongu? Już naprawiłem. Link ten, co zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi