LoRd DaVeR Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Tytuł: DeX BaLLeR (chyba zmienie nazwe) Gatunek: Deska i Piłka (platmorfówka?) Opis: Gra polega na zbiciu wszystkich klocków. Sterowanie myszka start lpm poruszanie sie po menu dół, góra, enter/ Download: http://www.megaupload.com/?d=K3GLMNKP Rozmiar pliku: 2.58mb Autorzy: Programowanie: LoRd DaVeR Fabuła: LoRd DaVeR Grafika: LoRd DaVeR Muzyka: nie ma Screeny: dorzuce gdzieś o 19 A gre będe robił na wzór Mortal Kombat ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 powiedz mi jaki jest problem zrobic 2 screeny do gry ktora mozesz odpalic w miedzy czasie uploadowania i strzelic te screeny, potem wrzucic na imageshack i wtedy nie musisz sie bac o warna. Masz czas dać screeny do 17:30, inaczej warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 odbiłem kulkę bokiem deseczki i wyleciała za planszę :X A cała gra jest... no nie powiem że zła ale bez dźwięków tak dziwnie się gra Nie jest słaba lecz nudna 2+/5 więc dam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 17:30 minęła, wstawiam obiecanego przez PsichiXa warna. Jeśli przed 19 dalej dalej będzie brakowało screenów, szykuje się kolejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 17:30 minęła, wstawiam obiecanego przez PsichiXa warna. Jeśli przed 19 dalej dalej będzie brakowało screenów, szykuje się kolejny. Fail, Psychól już to zrobił -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ou, rzeczywiście. Pozostaje mi zwalić winę na PoxiPola, który wysłał mi wiadomość jakoby warn nie został jeszcze wyegzekwowany. ;o Jeśli screeny się pojawią przed 19, zdejmę warna. Za pomyłkę przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Wcale nie moja wina. Psychix wstawil, lecz itak pewno by wstawil drugiego o 17.30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 jak tak dalej pójdzie chłopak dostanie 4 warny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Czyli jak ktoś założy zły temat, a potem nie wejdzie na komputer z różnych powodów, przez załóżmy dobę, to dostanie bana? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 gwoli ścisłości: wstawiłem mu warna po 17:40 nawet, dając mu 10 minut szansy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Osiem, mniej więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 dobra jest 20 miały być o 19 czyli ban? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Tyle, że od 19 nie odwiedził forum. Jak taki system się utrzyma to już na forum nie wejdzie nawet jak będzie chciał O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Wystarczyło użyć klawisza "PrtScSysRq", paint'a i strony www.imageshack.us. Łatwiejszego sposobu nie znam. Nudziłem się więc zrobiłem screeny menu i pierwszej planszy: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi