g-Enjoy Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Tytuł: Rhythm Demo Gatunek: Wizualizacja/Demo etc. Opis: Miałem nie dawać na GMC, i wielu się pytało czemu nie dałem. Ale w końcu, dałem po kilku bugfixach. No. ;s To coś ma za zadanie "wykryć" rytm i narysować "śliczniusie" efekty na ekranie. Download: http://lime-entertainment.pl/pub/bagno/RhythmDemo.7z Rozmiar pliku: 9.82mb Autorzy: Programowanie: Bagno Grafika: Bagno, peppy Muzyka: Twój HDD/iPod etc. Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 link nie działa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 link nie działa :( Naprawione. Głupi serwer. ;s <Files *.7z> ForceType applicaton/octet-stream </Files> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 nawet fajniusie. Tylko po chwili staje się nudne. Brak urozmaicenia w efektach. W kółko tylko te promyki i gwiazdki na przemian. Przydało by się więcej losowych efektów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Włącz opcję "attract particles". Nic specjalnego ale o wiele lepie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Gówniane trochę bardzo, man. Przy normalnej muzyce ciągle cały ekran jest pełen w partiklach i gównie :P Ale mógłbyś na podstawia zdobytego doświadczenia zrobić grę, w której akcja zależałaby od rytmu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 dupa, wsadziłem swoją piosenke i nie działa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 To coś pokazuje nam rytm... Rytm jest odgłosem muzyki. Muzykę mamy słyszeć. A nie widzieć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Podoba mi się nawet :) Tylko te efekty są zbyt monotonne przydało by się je urozmaicić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZG Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Skoro demo to chyba powinno być w "Dema gier i programów"? Własne piosenki nie działają! -10 pt Fajne animacje 10 pt Fajnie zrobione config 20 pt Kolorowe! xD 10 pt (-10)+10+20+10=? Znasz się na matmie? :) 30 Punktów Ale: Napis "Bagno" +5 pt :D 35 Punktów Ikonki :) + 5 pt Loading + 5pt OOOOO! Piosenki zadziałały! +10 pt!!!!!! 55 pt! 2/5 Bo nie lubie tego typu gier Niech no zobaczę jeszcze jeden taki post, a poleci warn. Nie musisz robić pustej linijki przerwy po każdej jednej. Wbrew temu co najwyraźniej ci się wydaje nie czyni cię to fajnym. A za to utrudnia czytanie posta. Pousuwałem te durne Entery. Platynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 nie żebym miał wąty, ale czy różowy to nie jest nieco dziewczęcy bądź pedalski kolor? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Nie. Mówi ci to Osiem =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Gówniane trochę bardzo, man. Przy normalnej muzyce ciągle cały ekran jest pełen w partiklach i gównie :P Ale mógłbyś na podstawia zdobytego doświadczenia zrobić grę, w której akcja zależałaby od rytmu :) Zaznacz to. Lol. @Psychix: Nie. Poza tym, mhm. Purpurowy a nie różowy. Własne piosenki nie działają! -10 pt A odpalić Config.exe to nie łaska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Mi to nie działa , tylko te fioletowo-czarne paski lecą , w cofingu cudowałem ale i tak nic się nie zmienia , tylko przy mp3 nie pokazuje sie z boku z lewej strony ten czerwony pasek od pokazywania glosności . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 testowałem przy imogen heap- just for now. Przy low ekran cały biały, przy normal cały pusty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 @up: Dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Mozliwe ze twoja karta nie chce obslugiwac particli : ) E - To bylo do Tytana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 testowałem przy imogen heap- just for now. Przy low ekran cały biały, przy normal cały pusty. Sugeruję zmodyfikowanie ustawień profili w "presets.ini". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Sugeruję zmodyfikowanie ustawień profili w "presets.ini". A ja sugeruję na podstawie zdobytego doświadczenia zrobić grę, w której akcja zależałaby od rytmu :) Muzyki się nie ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 A mi się tam podoba! Jak mi się BARDZO nudzi to sobie to pooglądam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Sugeruję zmodyfikowanie ustawień profili w "presets.ini". Wiesz co? Jak tak dalej pójdzie, obsługa Twojego programu będzie, jak obsługa linuxa. Lepiej wszystkie te "ustawienia" przewal tak, że wszystkie będą na miejscu i do tego pokazywane przy odpaleniu programu, a nie musisz wszystkim tłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 @UP Coś masz do Linuxa? Próbowałem odpalić to na Wine :P nie poszło :D Cóż, ale skoro wykorzystuje darmowe biblioteki, możesz spróbować go przenieść na Linuxa :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Wiesz co? Jak tak dalej pójdzie, obsługa Twojego programu będzie, jak obsługa linuxa. Lepiej wszystkie te "ustawienia" przewal tak, że wszystkie będą na miejscu i do tego pokazywane przy odpaleniu programu, a nie musisz wszystkim tłumaczyć. Linux for the win. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ej, a do beta testera to już nie łaska poinformować?? :]. Ogólnie fajne, ale żałuje, że nie zgłosiłeś tego do konkursu :( 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi