Maximal Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Tura #60 Powodzenia! Gwoli ścisłości: autorem tematu jest gnysek ktoś z redakcji, kto nie chce się do tego przyznać Platyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 O, dobrze gnysiu, żeś zmienił ten temat z Mario. Ten jest fajniejszy. W tamtym wydaje mi się, że posypało by się pełno identycznego shitu. Bo chociaż temat był pomysłowy to w sumie wielkiego pola do popisu nie dawał. ;) EDIT: Buuu, a ja się chciałem pod koniec tury przyznać, że to mój temat :( W razie jakby się podobała, bo jak nie to bym zwalił na gnyska xD Nie no, żartuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 I tak za późno, będzie afera przez to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi