Gość Plo00 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Mam problem, nie wiem jak zrobić żeby pasek podążał za planszą stojąc w tym samym miejscu na ekranie. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 punkt 24 faq ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plo00 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 No co na forum nie mogłem znaleźć, szukałem ale nie wiedziałem jak to w ogóle nazwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plo00 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Aha sory ciemny jestem. double post. Marek.S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Nie doublepostuj. Uprzedzam pytanie "dlaczego obiekt 'nie nadąża'?" Wystarczy, że w draw zamiast zmiennych x, y podstawisz view_xview[0] i view_yview[0]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plo00 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Teraz już wiem, ale nie mogłem na forum znaleźć bo nie wiedziałem jato sformułować , dla tego zrobiłem nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi