kryniak Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Ile tego tam jest? Plik waży aż 3.7MB! To są 2 dobre gry xD Nawet nieźle. Stanowczo za dużo błędów w ruchu po platformach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawli Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Znalazłem dwa błędy. Pierwszy to: Error01 Drugi to: Error02 Myślę, że to poprawisz. PS: Nawet niezła gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 O widzę, że konkurencja rośnie dla Buziola. Nie powiem gra jest wciągajaca, ale i podobieństwo do Mario Forever też jest. :] Chyba grafikę z tego samego żródła braliście :D Ale do rzeczy. Trzeba byłoby poprawić jednak poruszanie się tych stworków. Często zwisają. To samo dzieje się z kulkami samego Mario. Albo wykonałeś to na tym samym objekcie, albo użyłeś ten sam scrypt. Skakanie naszego bohatera, też należałoby bardziej urealnić. I jeszcze jedno, jeśli jest to gra dla wielu graczy to niestety przydałaby się konfiguracja klawiszy. W tedy nie trzeba byłoby walczyć o klawiaturę. :D Tak ogółem pomysł dobry, ale wykonanie trochę gorsze, no i te błędy co Pawli napisał musisz niestety je poprawić. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Dorze, zrobię wszystko, żeby poprawić tą grę. I jeszcze jedno: Ja grafikę brałem z Super Mario Bros 3 a Buziol z Super Mario All Stars na SNES EDIT Naprawiłem error, ale nadal przy skaaniu jest wymachiwanie nogami i dziwne ruchy :( Nie rób podwójnych postów, używaj EDIT ;) //Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 CZy ty przypadkiem nie dałeś tu linka do Mario War?? Którą zrobił ktoś inny?? eh... mniejsza. Słuchaj tak sie składa ze akurat wczoraj zacząłem podobny projekt i jak narazie zrobiłem tyle że da sie kopać i rzucać skorupami... a zamierzałem coś podobnego jak ty.... co powiesz na to żeby połączyć siły?? moj nr gg to 7730328 narazie nie mam neta... za tydzień będe miał, zawsze szukałem wspólnika do gier o mariu bardzo bym prosił o to żebyś sie zgłosił ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Niestety, mam kłopoty z otworzeniem archiwum... Spróbuj to wrzucić do RARa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 CZy ty przypadkiem nie dałeś tu linka do Mario War?? Którą zrobił ktoś inny?? eh... mniejsza. Słuchaj tak sie składa ze akurat wczoraj zacząłem podobny projekt i jak narazie zrobiłem tyle że da sie kopać i rzucać skorupami... a zamierzałem coś podobnego jak ty.... co powiesz na to żeby połączyć siły?? moj nr gg to 7730328 narazie nie mam neta... za tydzień będe miał, zawsze szukałem wspólnika do gier o mariu bardzo bym prosił o to żebyś sie zgłosił ;) Fajnie by było z tobą pracować. Wyślij mi w załączniku posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Limit transferu przekroczony - nieno, TAKIEJ dobrej gry to jeszcze na GMC nie było xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Błędem zaiste jest też wolny serwer. Proponuję zmienić hosta na ovh.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 błedem zaistejest tesh woooolny serwer proponuje zmienic hosta na ovh.org Mógłbyś to teraz przetłumaczyć na zrozumiały język? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Chyba chodziło o "Błędem zaiste jest też wolny serwer. Proponuję zmienić hosta na ovh.org ." , ale głowy nie dam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 jak otwieram WINRAREM to wyskakuje błąd ,próbowałem WINZIPEM ale jest to samo. :crying: Bład to: Archiwum uszkodzone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 błedem zaistejest tesh woooolny serwer proponuje zmienic hosta na ovh.org Oooo, chyba jakiś japoński język widzę na tym forum. To może ja też coś Ci napisze: Superato piszusz, prawato jako Hobikato. Ty możeto z nim do szkoleto chodzitsu. Ale myślu, że damy radu, tolko troche nauczytsju Twego jazyka. Pozdrawlanieju Tiebia i Twaju radzinu. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Chypa sję spiesył, albo specialnie tak napisiał :) :) :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Chypa sję spiesył, albo specialnie tak napisiał Ty też chyba się śpieszyłeś. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 ale żeście mnie zrugali ja nie piszę końcówek bo mi sie nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 ale zesce mnie zrugali ja nie pisze koncowek bo mi sie nie chce na pocz tylko ł napisalem nayklem jush do opuszczania polskich znakow kiedys na kompi nie mialem jezyka pl Ja cię rozumie, że nie piszesz końcówek, ale dlaczego nie piszesz liter w środku zdania. A więc radzę Ci zacząć jeszcze raz, czyli: wylogować się z forum, następnie zalogować się ponownie. Powiedzieć ładnie dobry wieczór i napisać ładnie pościka po polsku. I powiem jeszcze jedno warto to zrobić, bo naprawdę, jest tu wiele wspaniałych ludzi. A więc czekamy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Oki za okolo 2 tygodnie będe miał juz znow neta w chacie, podeslij mi w prywatnej wiadomosci swoj nr gg Kryniak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 ale żeście mnie zrugali ja nie piszę końcówek bo mi sie nie chce 2006 rok to rok języka polskiego, więc lepiej przestrzegać przynajmniej podstawowe zasady pisania w 'prawdziwym' języku polskim ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi