XxMichałxX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Sobie włączam game makera, daje w draw: draw_text(0,0,'A'); i ucina mi prawy ogonek od tej litery !! co to ma byc w innych literach mi tez ucina albo jak dam jakiś ciąg to ściska je tak jakby ze jedna na drugą nachodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 draw_text(0,0,"A ")tak zawsze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Weź mi nie wmawiaj nigdy tak nie mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Crack ci sie spieprzyl : D Nie jest to normalne, reinstalka gma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ja tak zawsze miałem ,a ty nie miałeś bo zmienałeś czcionkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 lol żal nigdy nie miałem tak nawet bez zmiany czcionki. to co mam teraz spacje po kazdej literze dawac? zal zawsze mi dzialalo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zmieniaj czcionkę na "czytelniejszą" -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 a ze sie tak spytam: przed <<draw_text>> zdefiniowales czcionke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 nie. a jaką mam dać? arial? czy co e: nawet robie nowy projekt zupelnie pusty, tworze obiekt i mu w draw to daje tylko i takie kure..królestwo PoxiPol mam zarejestrowane 6.1. Podejrzewam ze cos chyba przez to 'StyleXP' bo sobie zmienilem wygląd etc. .. ale nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Style nie ma nic tu do gadania ;P Crack:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 co za nub nie mam cracka e: sie okazuje ze u innych widac normalnie te litery, tylko ja cos mam na kompie, PsichiX tez takie cos ma mowi i co deklu odrazu gadasz ze mam cracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Daj screena :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi