Maxius Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam! Chciałbym się spytać ile warty jest taki sprzęt: Procesor: AMD Athlon 64 Dual - Core 2,71 GHz Pamięć: DDR2 2GB Kingston Dysk twardy: 80 GB 7200 Obr\min. Segate Monitor: Samsung SyncMaster T190 20000:1 19" Głośniki: Creative SBS 380 Obudowa: IBOX Lynx 703LD Płyta główna: GIGABYTE GA-M61PME-S2P Karta graficzna: GeForce 9800 GTX Zasilacz: GIGABYTE 460W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Około tysiąca złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panboni Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ja mam podobny sprzęt, tylko, że dysk twardy 160GB. Kupiłem za 1,2k o ile się nie mylę i jeszcze dwa lata temu było to bardzo mało za taki sprzęt. A twój jest warty z tysiąc, ale wątpię, że ktoś go za tyle kupi :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 fajnie masz. ja mam: Procesor: 730MHz Pamięć: 320MB czy coś Dysk twardy: 10GB Monitor: Compaq, wielki Głośniki: Nie mam Obudowa: Jakaś, nie pamietam jak sie to nazywalo ale taki poziomy szary komputer. Płyta główna: Nie wiem Karta graficzna: GeForce cośtam 64MB Zasilacz: Nie wiem Także mój jest warty koło -200zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 fajnie masz. ja mam: Procesor: 730MHz Pamięć: 320MB czy coś Dysk twardy: 10GB Monitor: Compaq, wielki Głośniki: Nie mam Obudowa: Jakaś, nie pamietam jak sie to nazywalo ale taki poziomy szary komputer. Płyta główna: Nie wiem Karta graficzna: GeForce cośtam 64MB Zasilacz: Nie wiem Także mój jest warty koło -200zł za twój dał bym najwięcej 9 zł... SMS'em... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Płyta główna: Nie wiem LOLOLOL To tak trudno zrestartowac komputer nacisnac pause i spisac numerek z pierwszego ekranu? Rly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Mój jest wart w takim razie tyle co moje gry- za dopłatą by nie uszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Moja obudowa jest warta 6000 zl : D wiec nic nie mowie. Przynajmniej tak slyszalem, teraz juz na pewno jest tansza. Nie chce mi sie szukac, ale to ta bezdzwiekowa. Ochladzana woda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikiz Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 ja mam: procesor: AMD altholn X2 2,0 ghz obudowa: jakas firma step plyta guwna: ASUS M2V-TVM zielona (choc dla mnie to kolor zulto sraczkowaty) grafika: ATI radeon X1650 pro 512mb 256bit 2.0 pixelshader 2.0 vertexshader Powercolor DVD-ROM:Samsung DVD-RW x96 zasilacz:cos tam 350w pamienc ram: goodram 2gb EDIT: jeszcze dysk 80gb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 dość już 'informacji", temat zamknięty myslę;'p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Moja obudowa jest warta 6000 zl : D wiec nic nie mowie.Chyba rubli, hehehe. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ja bym stawiał na jeny :D Ja bym w życiu tyle za obudowę nie dał. Ze złota ona jest? @Topic: Grafika lepsza niż u mnie, ale procek gorszy. Za swojego dałem 1500zł bez monitora, klawiatury i myszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Mój komp jest podobny do komputera Michała.Sprzedałem za 200zł. I pracuje aktualnie na lapku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Akurat nie mam jej na swoim kompie, ojciec uzywa ale chcialem sie pochwalic : P. Kurde nigdzie nie pisze jaka firma, taki byk czarny, ogromna obudowa w ktorej jedyne co slychac to od czasu do czasu dysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 No to trzeba było zainwestować w lepszy dysk zamiast w obudowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi