Maximal Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Tura #57 Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Omg, kto wymyślił ten temat? O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Ktoś, kto nie chce się do tego przyznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Temat genialny. Szkoda, że muszę jutro z rana wyjechać na parę dni, bo bym coś zrobił xd . Chociaż nie wiem, czy pomysł który mam by przeszedł przez cenzurę, w końcu większość userów ma po 12 lat xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Marmot: To właśnie 2 czerwca ja kończę 12 :D (czyli jutro :lol2: :lol2: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Przyznam się - to nie ja :D Moje tematy Maxiu zna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Temat jak najbardziej dla mnie :D szkoda że jutro kończę pracę po 15 i zostanie mi ogółem zaledwie 6 godzin kodzenia :/ bo pomysł mam zajefajny ^^ ale i tak nie namówię na przedłużanie tury jak ostatnio ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 serio mam zrobić taką grę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 serio mam zrobić taką grę? Rób! Rób! Rób! :D pierwsza prawdziwie zabawna tura ligii hehe xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 dobra, ale ostrzegam ze lece z fantazją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Oż! Szykuje się twarda konkurencja! :D No to powodzenia, rywalom. Przyda wam się :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 I tak mojego pomysla nikt nie pobije, tylko troszke kiepsko bedzie z moimi mozliwosciami :/ Nie zawsze chce mi sie myslec nad kodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Mój pomysł też jest świetny :) Także życzę powodzenia :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi