Dawka83 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Nazwa: Stv2 Prawdopodobna data wydania: 20 czerwiec 2009r Opis: Więc tak STv2 to porostu strzelanka wersja 2. Gra nie ma tytułu tak jak i loga. Zresztą to nie jest potrzebne w tym demie. Chodzi mi raczej o samą rozgrywkę. Czymś musiałem zapełnić te kilka zdań o grze, która nie ma fabuły :). Miała ona zostać stworzona tylko po to abyśmy grali z kumplami w szkolę ale zdecydowałem się ją udostępnić... Wiec nie pisze już nic daje screna i link do pobrania. Screny: https://gmclan.org/up4385_5_menu.html https://gmclan.org/up4385_5_info.html https://gmclan.org/up4385_5_gra.html Download: https://gmclan.org/up4385_4_STv2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 UWAGA!NIKAS ODPOWIADA,więc nie będzie to miłe (ze względu na rodzaj gry typu shit) a więc ściagnąłem iii....CO TO KURDE JEST? wszysco tragicznie zblurowane,zero grywalności całkowita porażka.Super strzelanie i gdzie są te beczki?to to pomarańczowe gówinko? strzelałem w to ale nie wybuchało :( no i wtf ?! w promieniu 40 METRÓW?! fajnie ! no ale masz plusika za grę dla dwuch graczy bo nigdy w coś takiego nie grałem,co najwyżej na dwóch graczy... ogólnie mega shit,wolę CtC 1/5 EDIT: aaa i nie kontynuuj tego czegoś,wywal to z dysku i zrób coś nowego PLX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Gra niestety bardzo słaba. Jeśli to ma być rozrywka dla 2 osób to ja podziękuje. 1.2/5 jak najbardziej zasłużone. Radziłbym ci poprawić grafikę gdyż dzisiejsze pokolenie patrzy w 90% tylko na grafikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Zapłakałem krwią czytając info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 i na prawdę gracie w nią w szkole? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 dokładnie,jestem tego ciekaw :D ale myślę że pewnie cię wyśmiali ew. zagrali raz i się od tego wymigali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Ale shit. Wchodząc tu myślałem, że to będzie coś lepszego no ale cóż.... Grafika: 2/5 Gameplay: 2/5 Ogółem: 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 dałbym 4-/5 alee są błędy a zarazem minusy: 1. Nie działało mi strzelanie u jednego gracza ale nie wiem może to tylko u mnie, więc to się nie liczy. 2. Gdy się stanie przy ścianie i obróci to można się wbić w ścianę. 3. Gdy się stanie na ammo i sie nie ruszy to wciąż się pojawia i ma się coraz więcej ammo. 5-2=3 3/5 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Ojojojojoj... Grafa = 3/10 (chodziaż nie paintówka aka jaką robi xXMichalXx) Fabula 0/0 Sterowanie 1/10 Pomysł 3/10 ogółem 4/10 czyli 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 (chodziaż nie paintówka aka jaką robi xXMichalXx) Dokładnie taka sama, ale z blurem. Ja dam 3/10 -> 2/5. Ni ładne to, ni grywalne, fatalne sterowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Ojojojojoj... Grafa = 3/10 (chodziaż nie paintówka aka jaką robi xXMichalXx) Fabula 0/0 Sterowanie 1/10 Pomysł 3/10 ogółem 4/10 czyli 2/5 3, 1 i 3 daje 4? Wow Ta gra jest ...głupia i brzydka. Pole walki jest małe, poza tym, można sobie kampić w polu z 2 ammami i strzelać bez opamiętania :P. Dużo angielskich literówek np. "Amo" zamiast "Ammo" Grafika: 2/5 Grywalność: 1/5 Dźwięki/Muzyka: 1/5 Ogólnie: 1/5 Pała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi