Japanstache Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Tytuł: PARANOIA STREETGatunek: multigatunkowa platformówkaRozmiar pliku: <5mbOpis Serii: Na dobrą sprawę PS jest zbitą starych niedokończonych projektów podanych w przystępnej formie. Wszystkie odcinki, wydawane co tydzień, będą wiązały się z gmachem starego szpitala i otaczającego go miasteczka. Patrzydło na parę minut. ED: zmieniona nazwa. Bo tak.Autorzy:Programowanie: JapanstacheFabuła: JapanstacheGrafika: JapanstacheMuzyka: Japanstache i Ludzix (bo ludzie podobno wyrzucają głośniki) 01x01 - Klinika Doktora D.Data: 06.05.09Opis: W tym odcinku poznamy doktora psychiatrii D. zajmującego się sprawą powracających koszmarów u jednego z pacjentów. D. nie ma pojęcia, że koszmary wpłyną także na jego własne życie.Download: v1.0Klawiszologia: Spacja + strzałki.01x02 - Najlepsze Pierożki w MieścieData: LOL NIE WIADOMOOpis: Spokojnym dotąd osiedlem wstrząsa seria brutalnych morderstw w czasie których nic nie ginie... oprócz ciał ofiar. Tylko J., detektyw na skraju załamania nerwowego, może rozwiązać te tajemnicę. Czy zdąży dopaść mordercę zanim skończą mu się tabletki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 WYJEANE W KOSMOS! super klimacik :D masz ode mnie 5 i rób grę bo jest warto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Słaba gra <_<. Muzyka strasznie wkurza, gameplay beznadziejny jak i fabuła. Grafika: 2/5 Muzyka: 2/5 Fabuła: 2/5 Gameplay: 1/5 Ogółem: 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Klimat 4/5 Gameplay 1/5 Słaby finisz. Mimo wszystko spodziewałem się gry, a nie "kliknij, żeby poznać ciąg dalszy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Wszystko ladnie tylko na razie stanowczo za krotko. Mysle, ze nastepne odcinki beda dluzsze :) Grafika miodek, cut scenki fajne. To przejscie we wspomnienia genialne :) 4/5 bo narazie gameplay jakby nie bylo opiera sie o chodzenie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 (...) beznadziejny jak i fabuła. Co do długości i miodności - to jest tylko pilot, więc cudów nie należało się spodziewać, tak czy siak, obiecuję, że będzie lepiej. A tak swoją drogą, ocenianie od razu po pierwszym odcinku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Gotowe gry i programyTak, oceniamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Nawet niezłe tylko bardo krótkie i te dni na początku... 4/5 u mnie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Pierwsze myślałem że grafika do du** to i gra do du** ale teraz całkowicie zmieniłem zdanie!! Mam tylko jedno zastrzeżenie niektóre napisy się rozmazują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Brak wstępu i zakończenia. Także uważam, że robienie czegoś twórczego byłoby ciekawsze od wduszania spacji. Klimat idzie jednak w dobrą stronę :3 Hint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Jak zwykle chore. Masz pan talent Stachu! Dajesz następny odcinek, tylko brakuje zagadek nielogicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 nie rozumiem was :( mi się to bardzo podoba, przecież liczy się fabuła i przyjemność z gry no i pomysł a nie jakieś pierdoły. Brawo staś! MaSh PiOnTeCsHkE 0dE MnJe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Boskie, ale brakuje zastanawiania się, czy to jednak toczeń :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Jak dla mnie miodzio. Prawda - przydałoby się trochę więcej funkcji (np. możliwość wyżywania się na tej dziewczynie, a nie tylko przechodzenia obok niej), ale jest super. Czekam na kolejne odcinki i daję 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 OMG niezle efekty. Nie nazekajcie na fabule, nie znacie sie :( 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 W pierwszym poście będą wszystkie informacje, linki a także zapowiedzi następnego odcinka @Dawka Cóż, może zwiększę je nieco. @Ludziksol @Mucco Wyżywania się będzie naprawdę dużo już w najbliższych odcinkach. Tym którym się PS podoba, dziękuję. Reszcie dziękuję bardziej, bo wiem co poprawić trza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Mam nadzieję, że rozwiązaniem drugiego odcinka nie będzie robienie pierogów z ciał zamordowanych, bo to zbyt oczywiste. Popraw, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Wszystko przemyślane Wojzi jest, o to się nie martw ED: (...) beznadziejny jak i fabuła. ale może i nad tym pomyślę :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 HAHAHA, dobre, ta grafika straszliwie mi się podoba i nie wiem jak będzie w następnych odcinkach (pomysł robienia odcinków jest dobry dlatego 5/5 za pomysł), ale między scenami jest świetnie utrzymywana (utrzymywany jest styl), za co daje 5/5 z grafiki, do grafiki jest dobrze dopasowane udźwiękowienie i jest w odpowiednich momentach, za co daje też 5/5, bardzo dobrze były zrobione efekty, np. cały sen doktora i rozmowa w ambulansie za co oczywiście 5/5, jedyną wadę jaką znalazłem był tekst, mógłby się pokazywać "inaczej", np. gdzieś nad samym miejscem akcji albo zmieniać położenie, za co do niewiadomoczego daje 3/5. Podsumowując 5! ED: heh, podoba mi się moja recenzja, to chyba moja najlepiej zrobiona recenzja xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 2/5 ;/ nie uprzedziłeś o szachownicy i dostałem napadu padaczkowego ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Jak się tak przez całą "grę" chodzi w jedną stronę, to z tymi efektami to przypomina bardziej jakiś psycho-serial z napędem na strzałkę w prawo. Napisałem "grę", bo choć ciekawe, to za krótkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 @Pietruś Nie pomyślałem o tym, teraz, informacja o tym będzie w pierwszym poście. @Viader Zamiast psycho-filmiku powinno być psycho-serial. Ale akcji będzie więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Haha detektyw na skraju załamania nerwowego, dobre. A gdzie download? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 dżast in kejs Data: 13.05.09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Faktycznie, sorry za pomyłkę :P A co do gry to może zrób te odcinki trochę dłuższe i żeby to nie był jakby film, że klikamy spacje cały czas tylko coś więcej gameplay'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 szachownica to nic, migająca szachownica to już co innego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Poprawiłem psycho-seriala ;P. Kiedy ciong dalshy? E:Sory, nie przeczytałem trzynastego.zero-piątaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 http://www.yoyogames.com/games/show/39420 http://www.yoyogames.com/games/show/78162 http://www.yoyogames.com/games/show/46866 Oj Japciu-Kapciu, genetyka to niebezpieczna sprawa, nie powinieneś wdawać się w klonowanie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 No i gdzie download? Mamy 13.05 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Będzie można siadać przy stoliku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi