fino25 Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Witam! Nie mogę powstrzymać się od śmiechu więc od razu zapodam linka: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85312594 Wchodzcie! Hahahahahahhahaha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Co za powalony naród. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Mnie się wydaje, że gość sprzedaje The 3D Game Maker, nawet nie sprawdzał co to jest i ściągnął opis z Gm 6.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Hehe, ciekawe co za burok palnął taką gafe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Marmot... BP ma rację. A ja ze swojej strony jeszcze raz przestrzegam: nie kupujcie 3D Game Makera! Tandeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Lutego 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Ja przegrałem od kumpla i leży na półce. Gier tam nie zrobicie... No wiesz! Ty... piracie! :P Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Gier tam nie zrobicie... Zrobicie, tylko niezbyt ładne i schematyczne. Przykładem moze być Piwnica Pani Frani. Nic specjalnie fajnego. Jeśli ktoś daje ci 3D Game Makera za darmo, to bierz - zawsze można się pobawić. W przeciwnym razie odpuść sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Jeszcze trochę, to i nasze gierki zaczną wystawiać na allegro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Taa, Labirynt pójdzie za 30zł, A:AOC za 100zł, a ta najnowsza gra borka (to rpg) za 250zł :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Taa, Labirynt pójdzie za 30zł, A:AOC za 100zł, a ta najnowsza gra borka (to rpg) za 250zł :] . Dzięki za szczerość :D rozbawił mnie ten post :lol:. Ciekawe za ile poszedłby Kosmos 2006 + gratis nowe galaktyki :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Jak wiemy to i tak najdroższe będzie Cairo 3. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 A przykład Walki Turowej w 3D będzie pewnie koło miliona złotych kosztował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 A przykład Walki Turowej w 3D będzie pewnie koło miliona złotych kosztował. Na allegro Walka turowa jest już do nabycia, i wcale nie za milion złotych tylko za prawie 3 razy mniej. Chętnych jest bardzo dużo. A tak swoją drogą to widzicie jak wielkim jest dobroczyńcą, i że te HITY wy możecie ściągnąć za DARMO!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Lutego 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 No ba. Ja także jestem wielkim dobroczyńcą i wciąż pozwalam Ci wchodzić na gmclan. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Och bigshark ty to jesteś spoko, pozwalasz nam grać w twoje gry, a co to jakieś EA ty wymiatasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Gdyby EA robiło darmowe gry, to Bigshark by stracił fanów x] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Bigshark jest w ogóle tak ######sty*, że Chuck Norris wymięka. :D Najbradziej podobają mi się przypowieści (o drzewach itd.). :P * - sorry, ale to słowo ma duże natężenie emocjonalne i wspaniale tu pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ja mam 3D Gm'a kupiłem go w 4 klasie podst. W tedy to było coś bo łatwe robienie gier to git... Ale teraz to gówno xD The Games Factory przy 3D GM to złoto! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Boże... PATRZ NA DATY! Ten temat ma już półtora roku! (To było do Shyliosa, nie do boga :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi