fervi (Skovv) Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Witajcie! Postanowiłem zrobić piosenki za pomocą ModPlug, ale nie ma żadnych Sampli, więc przypuszczalnie wezmę w findsounds.com i nasuwa się takie pytanie, czy jeśli zrobię piosenkę komercyjną :P to mogę np. na niej zarabiać? jeśli tak, to ma ktoś dużo różnych instrumentów ;p Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Komercyjnie=za kasę. Jeśli licencja w ModPlug na to pozwala, to jak najbardziej. No i jeszcze licencje od sampli, jeśli są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 W Samym programie nie ma sampli, trzeba z innych stron jako *.wav czy cuś importować Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Chodziło mi o licencje, nie o sample. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Sam Program jest na Licencji GNU GPL, ale przecież mi się wydaje, że to licencja Sampli jest ważniejsza Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 W necie znajdziesz masę darmowych soundfontów GM, każdy po 128 instrumentów + 8 drumkitów p; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Rypaj od innych (pościągaj modki z modules.pl/modarchive.org), nikt Cię za to nie skrzywdzi :). A ode mnie łap prezent: http://ftp.kiarchive.ru/pub/misc/sounds/samples/ft2/ pełny raj, jeśli chodzi o sample. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi