kuba351 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Chciałbym żebyście ocenili moje prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zwykłe fotoszopowo-gimpowe sygnaturki. Nic specjalnego. Chcesz się wykazać? Wymyśl i stwórz sygnę dla mojego teamu "MakSoft" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 @up. Ale to nadal będą zwykłe "fotoszopowo-gimpowe sygnaturki"... no comments! Co do prac, to: Jeżeli będziesz systematycznie coś tworzył, to na pewno dojdziesz kiedyś do wysokiego poziomu. Uwierz mi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Nic specjalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Chcę po prostu sprawdzić jego możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Niezłe ale popracuj jeszcze nad tym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Posty Rav'a i kubala09 usunięte, gdyż nie wnosiły nic do tematu. Co do prac : kilka efektów w Photoshopie, czy tam gGmpie. Nic specjalnego, ale zawsze to jakaś praca :) Oceniać? Ok. To jak w szkole: Ilość prac: 5, Włożony wysiłek(0-10): 2. Ocena : 3/6 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 pierwsze najlepsze,reszta IMHO ssie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Kiepsko, jednak 3 napis nie jest taki zły. Nie mogę cię ocenić. Sam nie jestem dobrym grafikiem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Nie mogę cię ocenić. Sam nie jestem dobrym grafikiem :( Wtf, od kiedy trzeba się na czymś znać żeby móc coś ocenić? O_o Napisy brzydkie i mało twórcze. Ile nad nimi siedziałeś? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Te właśnie napisy to taka praca ogólnie nie na temat. Bez tła itp. Wiem że nie są pro ale oceniajcie same napisy. I podrzucie mi jakieś tematy na prace. Ja je zrobię i ocenicie. A to skończyłem robić przed 10 min. Dodany jest tu tylko ogień. Ten ogień robiony od zera. Nic w tym ogniu nie jest kopiowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No te pierwsze nie najlepsze, a ogień taki 4/5, nie wiem czemu, ale jakoś mi się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 To jak z tym moim logiem? Wykażesz się? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 -0kij. Jak dla mnie mogą być, jednak... To nawet w Wordzie można zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 @up Ty byś takie w notatniku namalował:) Ten ogień na zbliżeniu jest nieco dziwny ale fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Fajnie wygląda... :) Czy mi sie wydaje czy w tym 2 rysunku jest napisane Kuab351? A ten ogień jakiś dziwny jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 gdzie tam jest ogień? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Chodzi mi o ogień na tym obrazku z samochodem. Naprawde tam pisze Kuab... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Z samochodem? :0 no dobra, nie róbcie sobie jaj ze mnie. ja tam nie widze żadnego auta ani tym bardziej ognia :/ jednak rzuca się w oczy Kuab :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Te właśnie napisy to taka praca ogólnie nie na temat. Bez tła itp. Wiem że nie są pro ale oceniajcie same napisy. I podrzucie mi jakieś tematy na prace. Ja je zrobię i ocenicie. A to skończyłem robić przed 10 min. Dodany jest tu tylko ogień. Ten ogień robiony od zera. Nic w tym ogniu nie jest kopiowane. trzymaj,psychix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 aa, ten obrazek. widzisz, bo ja ich szukalem wszystkich standardowo w pierwszym poscie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Te właśnie napisy to taka praca ogólnie nie na temat. Bez tła itp. Wiem że nie są pro ale oceniajcie same napisy. I podrzucie mi jakieś tematy na prace. Ja je zrobię i ocenicie. A to skończyłem robić przed 10 min. Dodany jest tu tylko ogień. Ten ogień robiony od zera. Nic w tym ogniu nie jest kopiowane. fuj. napisy zresztą nie lepsze, takie byle co, nie trzeba większych umiejętności żeby stworzyć coś takiego. Ba, do takich napisów nawet gotowe generatory są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Rzeczywiście trzeba było robić to na szybkiego żeby w 2 napisie dać "kuab", bo robiąc to dłużej autor z pewnością zauważyłby błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Co do loga dla Makary155. 1. Co to ma być ? 2. Jakie kolory lubisz ? 3. Jaki ma być napis i czy wogóle ma być ? 4. Wymiary 5. Opis ogólny (jakieś kształty itp. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi