kubal09 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Mam pytanie: Jak zrobić coś ala Manager Piłkarski? Nie pełny oczywiście :P Chodzi mi tylko o ustalanie taktyk, piłkarze żeby pisało jaką mają pozycję i staty(tylko jedne np. 67%). I żeby obliczało wynik meczu zgodnie z tym jakie są staty lub taktyka. Proszę o pomoc. Kubal09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Nie lepiej poczytac dokumentacje i z tego co sie nauczyles pomyslec i samemu ukladac? Bo na prawde i tak pytasz sie o gotowce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 zmienne i przeliczenia. I to sporo :P musisz przypisać staty do zmiennych a najlepiej to do tablic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 ustaw sobie na roomie zawodników dwoch druzyn i na jakiegos jak klikniesz to get_integer podaj skilla i z jednej druzyny przelicza skilla, z drugiej - odejmuje mniejsze od drugiego i masz wynik meczu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 tablice i listy, tego musisz sie nauczyc, wlasciewie to prawie sama matma z tymi managerami, pełno danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ok ale dużo osób robiło i im coś tam wychodziło (na przykład) Wydziałem przykład Pabla GM (klik) i chciałbym w nim jeszcze dodac coś typu oglądania na żywo tnz. nie widzisz jak grają tylko pokazują ci się komunikaty np. "Boruc strzelił" lub "Faul Rooneya" . Tylko niewiem jak to zrobic. Reszte zrobię sam! Pomóżcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Hmm... zrób tablice z komentarzami,tablice z nazwiskami itp. Potem losuj komentarz,dodawaj nazwisko i wykonuj odpowiednie akcje np: gol+=1; ;D Mam podobny system w Polish League. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 adam014 a może jakiś kod :) ? Bo ja trochę zielony jestem :) e: Zrobilem coś takiego: KLIK Może ktoś mi jeszcze dodac cos takiego że co 5 sek. znika napis np. "Boruc strzelił gola" i np. przez 15 sek jest cisza a potem np. " Faul Lewandowskiego" i za 5 sek. to znika itd. Zrobicie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Sorry za doublepost ale nikt nie pisze a są nowe tematy więc chciałem odświeżyc. Nie przesadzaj. Warn +1. gnysek Goń sie :< inny robią odswiarzanie i co? A tak wogule kto dał raport? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi