TERROR DRONE Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Engine zrobił na mnie wrażenie... Zobaczcie też Engine'a gry Red Faction. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Engine z Red Faction(moja ulubiona gra ;D) to nic nadzwyczajnego. Tyle że wykorzystali technologie Geo-Mod ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 No pierwsza odsłona silnika, była pięknie zoptymalizowana(Far Cry). A ja czytałem, że do prac nad CryEngine Crytek zatrudnił ludzi z ubisoftu pracujących nad Far Cry 2 - czy to prawda ? Zresztą - w Crysisa nie grało mi się wcale tak fajnie :( Najlepszy przykład na to, że grywalność, jest ważniejsza niż grafika ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Mi się w Crysisa grało fajnie :) No wiadomo że FarCry najlepszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Prawda jest taka, że FarCry to jedyna grywalna gra Cryteku :) . Crysis to tylko grafika, nic więcej. Chociaż i tak, FarCry mógłby mieć imho trochę lepiej wykorzystany potencjał brzmiący w fabule tej gry. Niestety twórcy tego nie wykorzystali i jak się gra kolejny raz, to gra już tak nie wciąga jak za pierwszym razem, co jest zupełnym przeciwieństwem serii Half-Life, gdzie potencjał fabuły został wykorzystany wręcz genialnie (: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 FarCry miał być pokazówką silnika, dopiero potem dorobili fabułę XD Ta gra dla mnie jest świetna, ale tylko do momentu pojawienia się mutantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Crysis to tylko grafika, nic więcej. Mi się tam fajnie bawiło edytorem. To lepsze niż fabuła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Sandbox mi się podobał już od jedynki, on mnie wciągną w programowanie gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 sorry za spam ale co to jest sandbox (wiem głupie pytanie lol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Piaskownica, misiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 edytor zrobiony dla silnika cryengine między innymi w nim został stworzony FarCry i w drugiej odsłonie silnika i edytora crysis, a teraz robią sandbox3 do crysis2. A jak jeszcze nie wiesz to wpisz w gógle i się wszystkiego dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi