Adronek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Heja :rolleyes: Jestem tutaj nowy ale nie w game makerze.Oblukałem go już narazie próbuje na klockach ale mam zamiar przenieść się na gml.Od pewnoego czasu zajmuję się rpg w stylu tibi ale tylko grafiką i wymyśliłem coś innego niż doświadczenie : Mięśnie zamiast levela Do większej siły zamiast expa ;) A moje pytanie brzmi: Czy Przyciski Save i Load w klockach by były lepsze od zapisywania wszystkiego po wyłączeniu? Czy zrobić PVP? Na jaki silniku najlepiej zaczynać? Czy użyć ruchu strategicznego? Czy użyć to co up napisałem zamiast lvla i expa? Jakie według ciebie mam szanse w klockach? To jest klika prostych pytań a nie "Zróbcie mi gree podobnom do tibi z leveleem i skilllami pooo jaaa nnniee uuummmiiieem a wy takie bossy." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Klocki albo mmorpg zdecyduj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Na klockach nie skorzystasz z mplay_ itd. Mmorpg nie jest takie łatwe jak się wydaje i prędzej wyrzucisz monitor przez okno niż zrobisz coś takiego. Ale nie skreślam od razu twoich ambicji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adronek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Co racja to twoja racja ;).Po myślałem że klocki to to co znajdziemy np,save object i load object :) Albo jednak zrezygnowałem z mmorpg zacznę zachwycać was powoli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Można sobie zrobić samemu klocki, programem, z każdą funkcją GM'a tylko nie pamiętam jak się program nazywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 GM > Narzędzia > LibBuilder. Jednak to bez sensu robić klocki do własnego użytku skoro kod jest bardziej elastyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adronek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Można sobie zrobić samemu klocki, programem, z każdą funkcją GM'a tylko nie pamiętam jak się program nazywał. Jest w downloadzie chyba "libary maker lub creator" całego nie pamiętam ale w downloadzie jest :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 LibBuilder <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 lol mmorpga na klockach robić.... O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi