PsichiX Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Nikt przecież nikomu nie każe od razu analizować skrypty. po to się daje kod w nich aby ułatwić używanie jego, użytkownik musi jedynie zapoznać się z tym jak używać skryptów, a na analize przyjdzie czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 nom, a w sumie to też dałem tu razem z source bo mi sie nie chciało screenów robic, tak bym dał do gotowe gry i programy exe :D btw. Czemu nie mam 110% ostrzeżeńia xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Nikt przecież nikomu nie karze od razu analizować skrypty. po to się daje kod w nich aby ułatwić używanie jego, użytkownik musi jedynie zapoznać się z tym jak używać skryptów, a na analize przyjdzie czas. nikt nikogo narazie nie chce karać Już poprawiony post, nie marudź ;P ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Przykład nawet ;) Ale to było genialne MMO Masive multiplayer online MASIVE To prędzej two player shooter ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 A weźmie ktoś da na gm 6.1 please :helpsmilie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 WERSJA GM6 : https://gmclan.org/up2049_11_smmo_6.html UWAGA! Należy ściągnąć całą paczkę oraz ten pliczek :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Wielkie dzięki Jutro ocenie bo muszę wyłączyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Przykład bardzo dobrze wykonany i na pewno się przyda :thumbsup: . Jednak, mam jeden problem. Otóż zamieniłem sprite pocisku pistoletu na strzałę łucznika skierowaną grotem do góry. Jak zrobić żeby po wystrzeleniu miała skierowany grot w stronę przeciwnika? Bardzo proszę o pomoc :helpsmilie: . Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 lepiej z tego przykładu nie korzystaj :P. cienias byłem jak go robiłem i ma dużo bugów i w ogóle. niedługo jak zacznie mi działać gm to napiszę SMMO v1.2 - ulepszony, zabezpieczony, z lepszą grafiką i opisany kod.. no i oczywiście postaram się jak najbardziej skrócić kod :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Ale co dodasz? Ja chciałbym zobaczyć ten przykład na 10 graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 A ja dowolną ilość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Nie mam jak wytestować, ale jakby zmienić ilość graczy na więcej, to co będzie, gdy dołączy 3 graczy? A ilość graczy się zwiększa w tcplisten chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 hehe. to nie jest tak łatwo. jak chcesz więcej niz dwoch graczy to będzie 10 razy bardziej skomplikowane, 10 razy więcej kodu, zupełnie inaczej.. narazie zrobie v1.2 potem v2.0 i w 2.0 bedzie na dowolną ilosc. e: już 3 razy podejmowałem się SMMO v2.0 ale 3 razy mi nie wyszło. ale teraz juz wymyśliłem jak zrobic zeby dzialalo i bedzie dobsz. bo z tym id jest syf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Masz racje dalem na 5, dolaczam 3 graczem, bije lagi, co jakis czas +1, a jak dobije do 100, to pisze: "Hoster wyszedł z gry". @E: Popraw granat, bo troche za duzy zasieg :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 no bo jest tylko hoster i joiner a jak dojdzie trzeci to nie wiadomo co z nim zrobic i wtedy tak jakby kłócił się z joinerem kto bedzie joinerem ;o ale nie wiem jak tam poukladales e: niestety SMMO v2.0 będzie grą. nie podam source :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Szkoda, ale cóż, ja majstruje nad pongiem dla 2 graczy :D A potem może zrobie coś z twoim SMMO :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi