Nirvan Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Sceny/modele/kilka animacji zrobiłem już ponad pół roku temu , nie wiem czy to się spodoba ale dam tu i oceńcie . Jakby znalazł się ktoś chętny do dubbingu(lektor) to niech piszę na PW lub GG . No przecież z jednym swoim głosem nie pociągnę . Jak się znajdzie dosyć osób to zrobimy remake tego odcinka ... Odcinek 1 : Na ryby ! Nie wiem jak to opisać :P Opis postaci/miejsc itp: Berbeluchy : Miejscowość która leży daleko stąd , napewno bardzo daleko ... Jest tam taka szkoła i uczęszczają do niej 4 główni bohaterowie . No , i to tyle ... Franek : Opis: Strasznie głupi nie myślący Franuś . Mieszka samemu w ziemiance , jakimś cudem Wymyka się osobom które chcą umieścić go w domu dziecka ponieważ jego rodzice już dawno umarli . Charakter: Głupi do przesady , tak głupi że aż śmieszny , bardzo miły , często naśladuje innych , je co ma pod ręką i lubi zwęglowe potrawy . Zainsteresowania: Zbiera kamienie . W przyszłości chce zostać szlifiarzem . Mietek : Opis : Najsilniejszy z całej grópki . Drógi w kolejności do najgłupszych . Jego rodzice to największe lumpy berbeluchowa ale są za to bardzo pracowici . Charakter : Stara się być zawsze najlepszy .(poza nauką) Jak z kimś przegrywa to rowala to co ma pod ręką . Jest bardzo patriotyczny . Przepada za alkoholem . Zainteresowania : Chce w przyszłości zostać komornikiem . Kolekcjonuje puste zapalniczki . Ździsio : Opis: Jego rodzice dają mu 50zł na tydzień . Są oni bankowcami . Jest sknerą choć czasem coś kupi kolegom . Charakter: Przemądrzały i arogancki , nie potrafi wymówić niektórych liter . Lubi dłubać w uszach i w nosie . Zainteresowania: Chce zostać kucharzem lecz narazie umie robić tylko potrawy ala węgiel . Ajnszajn: Opis: Najmądrzejszy z grópki zarazem najniższy . Uwielbia tworzyć materiały wybuchowe . CZasem patrzy w niebo jak z kimś rozmawia . Charakter: Chce zawładnąć światem i wrzechświatem . Uwielbia wybuchy . Zainteresowania: Jak wyżej no i chce jeszcze wynaleść prosty sposób na produkcję głowic jądrowych . Szudri : Opis: Żebrak , włuczęga , bezdomny , mieszka w śmietniku niedaleko ziemianki Franka. Lubi z nim pogawędzić , niewytrzyma chwili bez papierosa i piwa . Lata po całym Berbeluchowie a nawet dalej by znaleść kogoś co da mu fajkę albo browca . Ciągle przygarbiony . Charakter: Jak wyżej ... Nie zna życia bez podstawowych używek , był w wojsku . Najlepiej rozmawia mu się z Frankiem . Gdy Franek czegoś potrzebuje to Szudri szuka gdzie się da tej żeczy ... Zainteresowania: Wypicie butelki piwa w 10 sec. Wypalenie fajki w 20 sekund . Kaparyna: Opis: Nauczycielka klasy 2F . Wokalistka zespołu Heavy Metalowego . Nie znosi głównych bohaterów . Uczy wszystkich przedmiotów . Charakter: Strasznie wściekła . Choruje na chorobę wściekłych krów i ukrywa to przed dyrekcją . PROSZĘ O KONTAKT W SPRAWIE LEKTORÓW . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Wyczuwam szeroko pojęte wzorowanie się na Władcach móch. Nie obejrzałem całości. Nie przypadło mi do gustu, ale gratulacje za wytrwałość w robieniu tego :P Franek - Czesio Mietek - Anusiak Ździsio - Maślana Ajnszajn - Kunieczko Prawie wszystko się zgadza... Może trochę więcej kreatywności? ;) EDIT: No a ten menel to zmarły mąż higienistki, a nauczycielka to oczywiście Pani Frau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Pomysł na tego menela jest z reala . U nas lata po miejsowościach wszystkich , tam i spowrotem , napewno przeszedł więcej niż kożeniowski przejdzie przez całe zycie :P . No i go zwą właśnie szudrok ... ;P Jak zrobimy remake to dopracuje się niedoróbki , jak np. biegnie w 2:57 to wędkę się usunie , nogi nie będą się wbijać w ziemię i ręce nie będą przebijały ubrań(tego już nie ma , pozostały tylko resztki w renderach które były ponad pol roku temu) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 To jest oczywiste, ale WM wzoruje się na SP, więc warto. Jak dla mnie SUPER. Kontynuuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Literówki. Dużo ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 To jest oczywiste, ale WM wzoruje się na SP, więc warto. Jak dla mnie SUPER. Kontynuuj! To pomóż :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Dlaczego ostatnio tak popularne stały się 'seriale' o niedorozwiniętych dzieciach? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Naprawdę fajne w kwestii technicznej, ale merytorycznie zbyt podobne do Włatc00f m00ch, które wcale szczególnie dobre nie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Super :thumbsup: W czym robiłeś te filmiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Pewno Cinema 4d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Pewno Cinema 4d. No tak... teraz zobaczyłem w słowach kluczowych, przy jego filmie. Rzeczywiście Cinema 4D :jezor: Teraz pytanie do samego twórcy (lub do kogoś kto się zna): trudno stworzyć taki filmik? Zawsze marzyłem o stworzeniu czegoś podobnego, ale nie wiedziałem jak zacząć. Teraz już wiem... zdobędę Cinema 4D xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Dobrego kompa rowniez mousisz zlapac. Renderowanie tego wszystkiego lata by zajelo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Dobrego kompa rowniez mousisz zlapac. Renderowanie tego wszystkiego lata by zajelo. Spokojnie, mój starszy dość często wymienia części - nie ma powodów do obaw. Heh ale ponawiam pytanie do autora - trudno jest takie coś stworzyć? Ile czasu zajęło ci ogarnięcie Cinema 4D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ciekawie to wszystko wygląda ale jednak za dużo z WM no i trochę taki dubbing nie teges. Jednakże gratulacje należą się za wytrwałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Co do dubbingu to zbieram ekipę , niedługo remake . Te modele o wiele dawniej wymodelowałem z 8 miechów temu :jezor: Wtedy to jeszcze źle renderowałem i wiekami się właśnie renderowało , ale teraz inaczej robię i znacznie szybciej idzie praca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Jak dla mnie to do d**y. Wzorowanie się na beznadziejnej bajce, która próbuje się wzorować na SP. Nic, co warto obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Rzuć Włatców i weź się za coś autorskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Jak dla mnie to do d**y. Wzorowanie się na beznadziejnej bajce, która próbuje się wzorować na SP. Nic, co warto obejrzeć. +1000 To już lepiej jakbyś Tytan nie wzorował się na WM tylko od razu SP. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Już Homer Simpson ma więcej rozumu od wymysłów XXI wieku. Jak mają tak dziwnie wyglądać postacie, to niech będą płaskie na wzór WM, albo poważnie doszlifuj ich skiny i rendowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi