Dawka83 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Kiedyś, no może nawet nie tak dawno temu robiłem sobie taką gierkę w której jesteśmy naukowcem i hodujemy komórki. Chyba już jej nie skończę ponieważ mi się nie chcę (najwyżej stracę...) więc proszę: Poprawiona wersja!! może komuś się przyda. Aha bym zapomniał kod nie jest opisany... PS: Miałem przeczucie że o czymś zapomniałem i już wiem o czym :). Miejsce w autorach wymagane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Co ty tam napakowałeś,że projekt ma 3MB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 chyba gracficka tyle waży... Edit: zapomniałem wyciągnąć muzy XD... Za chwile poprawiona wersja. Edit2: Już jest dostępna poprawiona wersja przykładu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 2.5 MB! Niezwykłe, a teraz ściągam, więc zaraz dam w edicie ocenke :P @EDIT: No przykład spoko, po skasowaniu draw_sprite_ext, a jako ocene daje 4/5 bo mi się raczej nie przyda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Przykład w porządku, jednak to tylko zwykłe skalowanie grafik. Powstrzymam się z oceną ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 hoho wreszcie dostałem dobrą ocenkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 git 5/5 19 punkt regulaminu. Warn. Matt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi