Flaque Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ja też bym mógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 A w tym jest jakaś różnica że np. trzeba by było zpatchować do jakiejś wersji? Jak tak to odrazu poszukam bo płyta chyba wiem gdzie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Potrzebny jest Patch 436, wujek google na pewno ma w szufladzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 No XXXX jego mać, płyta jest tak porysowana, że nie zainstaluję tego...:/ "Pójdę do kolegi i zobaczę czy czasem nie ma tej gry" Możliwe że "załatwię" za jakieś 40-50 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Gra ktoś dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Ja mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 to kto zakłada server ? Ja mogę spróbować, ale nie znam się na tym za bardzo. Jacyś chętni jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 ja mogę zagrać =) nie zaczynajcie z mistrzem atomówki :D wlecę wam rakietą w ... xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 :) no to spoko spróbuje założyć server, mam nadzieje że go znajdziecie. edit : 24:42 Lipa wyłączam server , i tak nikogo tam nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Szkoda ze ja z Borkiem sie zmierzyc nie moge :( Wymatalem w ut :P ehh ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Gra ktoś dzisiaj? ^^ Tak pod wieczór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 ja moge jezeli tak jak dla mnie wieczór to godzina 23:00-0:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi