pivot18 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nieźle działa xd Tylko u ciebie xXMichalXx To trochę za mocny karabin ;P Od NoBody jest najlepsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Pomysł Marka, ja tylko tekst zamieniłem w kod... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeVenge Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 ale jakim cudem keyboard_check_direct(mb_left) ? mb_left jest od myszki a KEYBOARD_check_direct od klawiatury - KEYBOARD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Michał, czyżby konta się pomyliły? Funkcja a stała to nie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 A jak ma się to włączyć podczas gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Jakimkolwiek sposobem? o.O Ja podałem tylko kod, który jest potrzebny do lekkiego ruchu myszką przy kliknięciu, co byś chciał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art22pl Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Spoko a z klawiszami też się da ? Próbowałem ale mi się nie udało macie pomysły np. nacisnę przycisk myszy i wciśnie się klawisz np. enter ? :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 GML (Create) r=false; // Zmienna potrzebna, żeby sprawdzić, czy puściliśmy przycisk window_set_visible( false ); // Chowamy okienko</span> GML (Step) if( keyboard_check_direct( mb_left ) ) // Gdy klikniemy myszkę { if( r == false ) // Zmienna zapobiegająca ciągłemu poruszaniu myszką ( działa tylko na pojedyncze kliknięcie ) { keyboard_key_press( vk_enter ); // Naciskamy przycisk keyboard_key_release( vk_enter ); // Puszczamy przycisk r = true; } } else r = false; // Dzięki temu kod zadziała po puszczeniu myszki</span> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi