XxMichałxX Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Chciałem zrobić przeźroczystość rooma - ze np przez room widac pulpit itp itd, ale koń wie jak to zrobic.. moze cos z surface? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jakie surface, czyś Pan na głowę upadł? ;s Nie da się. Znaczy były jakieś przykłady kiedyś, ale to z DLLami. Chyba na 64digits to było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Bardziej grzebanie Dllami, bo Gm, przynajmniej z tego co na razie wiem, nie ma takiej opcji. Ej ghost nie wpychaj sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 kiedyś tak próbowałem ale się nie da... Dałem przeźroczyste bcg ale pod bcg jest kolor więc d***. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 GML window_set_visible(false) O to Ci chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 wtedy całe okno przestaje być widoczne - czytasz chociaż dokumentację zanim napiszesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaraz Ci zrobię do tego DLLa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 długo już robisz ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 @UP: Gdyby nie z***ana klasa i styl okna GMa, to by mi to szybciej poszło, teraz musze eksperymentowac z ustawieniami aby ominac pewna niedogonnosc w ustawianu przezroczystosci okna GMa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi