Maximal Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Głosujemy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Przepraszam, musiałem. Głos na Flaczka :o . Zresztą odkryłem cheata/buga w jego grze. Wciśnijcie kilkanaście razy pod rząd strzałkę w dół a najwyższe przeszkody nie beda wam straszne (: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ale z ciebie haxor, Marmot. Głosu na nikogo nie oddaję, bo żadna gra mi się nie podoba (oprócz mojej, lol). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Gra PoxiPola mi przypadla do gustu. Jednak nie wiem czemu nie moge na nia glosowac. Flaque, dalejn ie moge przejsc ktoregos tam skakania , ale glos na ciebie :( Zapomnialem dodac ze w mojej grze zmienia sie muzyke za pomoca A i D. Jest tam 1 EE, jeden schowany poziom, i 1 kod. Have fun. PS Ladny Hud :3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Music Shotter - całkowicie nie ma nic wspólnego gra z muzyką. Catch the Music - fajnie zrealizowane, nic poza tym. Poczuj rytm - strasznie krótkie. Radjo - yy? To działa? Wciskaj w rytmie - powinny być kary gdy się kliknie jak nie trzeba. HARD KARATE BEAT - fajne 8) Głos na flaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Głos na Hard Karate Beat. "Nie obawiam się kogoś kto trenuje 10000 bitów, ale tego który 10000 razy trenował jeden bit." - ta maksyma potwierdza grywalność gry. Można grać wiele razy a nie prędko się znudzi. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 O co chodzi z tym "Radjem"? Nic nie słyszę <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 głos na HARD KARATE BEAT. Tylko w tą grę można jako tako pograć... ale muzyka z Music Shotter bardzo mi przypadła do gustu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Nazwa brzmi: Rednex - Coton Eyed Joe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi