LolikZabijaka Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Cześć, potrzebuję, byście mi pocięli te background na 10 titlesów po 640x480, bo sam nie mogę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Plącię Cię baldzo: http://www.speedyshare.com/437974389.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Gamemaker ma taką fajną funkcję do wycinania obrazków, może by ją tak użyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 bo sam nie mogę Moim zdaniem to lenistwo, bo chyba nie powiesz, że sam nie potrafisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 No to co z tego, że mu się nie chce. Jeżeli napisał normalnie, że prosi o coś, to nie widzę problemu, aby prośbę spełnić. Także pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Moim zdaniem to lenistwo, bo chyba nie powiesz, że sam nie potrafisz ? Przepraszam, więcej o nic Was nie poproszę <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Jak to podzielić?Te sprity to z gry franko? <_< Edit: Podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 nie to nie jest z gry franko, co prawda wzorowałem się troszkę, ale rysowałem sam, coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi